5.9.2013

Poloneesi niityllä eli yllätysohjelma ennen häävalssia

Kun hääpäivä oli edennyt häävalssin alkuun, yllätettiin meidät sulhon kanssa vielä uudelleen. Juhlakansaa pyydettiin siirtymään ulos, DJ käänsi ulos asetettuja kaiuttimia kovemmalle ja koko juhlaväki tanssi siskoni ja hänen miehensä johtamana poloneesin juhlapaikan viereisellä nurmella! Se oli hauska yllätys ja hieno alku illan tansseille, joita koettiin kaikilla herkuilla aina poloneesista valsseihin, discoilusta letkajenkkaan ja sitä kautta viimein jammaillen pöytien päälle. Poloneesi nurmikentällä korkokengissä oli haastavaa, mutta oli aivan mahtavaa nähdä miten porukka heittäytyi mukaan! Joukossa oli mukana niin ne, joille vanhat tanssit ovat tuttuja jokavuotisista akateemisista illallisista kuin nekin, joille tämä oli ensimmäinen kerta ikinä poloneesin tahdissa. Ja miten tämä ohjelma oli päätynyt meidän juhliimme? Opiskeluaikana poloneesia tanssittiin vuosittain akateemisissa tanssiaisissa ja sulhokin päätyi niihin juhliin avecinani. Syntyi upea kontrasti, kun akateemisten illallisten juhlavuus tuttuine säveleineen yhdistyi maalaishäihin ja elokuisen tanssilavan pihapiiriin.


 
 
 
kuvat Taru Sairanen

14 kommenttia:

 1. Mahtavaa! Akateemisissa juhlissa on kyllä poloneesi tullut tutuksi :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Teilläkin akateeminen tausta näkyi kivasti häissä. Tupsulakkinen kuski sopi kuin nenä päähän hääautonne rattiin. :)

   Poista
 2. Vau! Varmaan aika mahtipontinen yllätys, mulla loksahtais varmaan leuka lattiaan! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tuli ihan yllätyksenä ja sopi hienosti tanssiaisten alkuun, koska sillä paikallaanhan se on myös akateemisissa tanssiaisissa. Meillä poloneesi jouduttiin toteuttamaan ulkona, koska sisätiloissa ei olisi mahtunut, mutta tilanteesta otetut kuvat on just hyviä sen vuoksi, että tanssittiin nurmikolla ulkona. :)

   Poista
 3. Aivan huippua! Mieletön yllätys!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin oli ja vieraiden heittäytyminen mukaan kruunasi yllärin! :)

   Poista
 4. Sulhon äiti oli niin fiiliksissä, että jo siitä tuli hyvä mieli ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, sulhon äiti oli koko päivän niin fiiliksissä, että yllätti ihan meidätkin. :D Enää olisi puuttunut, että hän olis kiivennyt muiden mukana pöydälle tanssimaan! ;D

   Poista
 5. Vähän hyvä ylläri!

  VastaaPoista
 6. Eikä miten ihanaa :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ja just tuo vastakohtaisuus teki siitä vielä ihanamman mun mielestä. :)

   Poista
 7. Pöytien päällä tanssimisen olis voinu kyllä skipata :D siinä vaiheessa repes, kun pojat alko jo kantaa kiikkerimpien pöytien pöytälevyjä poies ettei käy pahasti :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, se tais olla ihan viisas ratkaisu, niin ei sentään ambulansseja tarvittu paikalle! :D

   Poista

Ajatuksia, ideoita, fiilistelyä...