3.10.2013

Milloinkas teille tulee lapsia?

Heti häiden jälkeen jotkut rupesivat utelemaan lapsiasioista. Ei vielä ainakaan, on meidän vastauksemme. Lapset nähdään usein hyvin selkeänä jatkumona häiden jälkeen ja niinhän se useilla meneekin. Minulla oli ennen häitä aika kovakin vauvakuume, mikä ehkä liittyi enemmän naimisiinmenoon ja sitoutumiseen, sillä se hävisi heti, kun häät olivat ohitse. Jotenkin tuntui niin hyvältä palata arkeen, jossa ei tarvitse suunnitella mitään suurta, että tuli sellainen olo, ettei tähän tarvita nyt mitään isoa muutosta. En osaa nähdä vauvoja ja vauva-arkea kovin ruusunpunaisena asiana, mikä varmasti tekee perheenperustamiseen liittyvistä asioista minulle ehkä hieman liiankin realistisia (?) ja toimii vahvana jarruna. Meillä on lisäksi tämä ensimmäinen avioliittovuosi ikään kuin juhlavuosi, johon kuuluu vähän enemmän matkustelua kuin normaalisti, joten lapsi ei ole suunnitelmissa ykkössijalla. Ihmettelen toisinaan sitä, miten rohkeasti ihmiset kysyvät lapsiasioista. Saahan sitä kysyä, mutta koskaan kysyjä ei voi tietää mitä asioita taustalla on, sillä toisilla pariskunnilla saattaa kulua pitkiä surullisia aikoja ennen kuin lapsi ilmoittaa tulostaan ja silloin jokainen no milloinkas teille -utelu voi tuntua hyvin raskaalta.
 
 
 
 
Sitten hieman muuta:
 
Hääblogini rupeaa olemaan loppusuoralla, joten kysynpä teiltä mitä haluaisitte vielä kuulla meidän häistämme?
 
Muu arki sen sijaan jatkuu ja siitä voi lukea pieniä tekstinpätkiä toisesta blogistani. Tervetuloa!

kuva weheartit.com

2 kommenttia:

  1. Meillä on aika sama fiilis, lapsia kyllä hankitaan mutta ei ihan vielä. Nyt on aika nauttia ihan vaan kahdestaan elelystä ja matkustelusta ja... Ehkä sitten vuoden päästä voisi ruveta lapsiakin miettimään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan sama fiilis täälläkin! Tehdään nyt kaikkea sitä, mikä on helppoa ja mahdollista kahden aikuisen ihmisen taloudessa. :)

      Poista

Ajatuksia, ideoita, fiilistelyä...