4.11.2013

Matkakuume

Me olemme olleet pian kolme kuukautta naimisissa. Miten nopeasti tämä syksy on vierähtänytkään! Kahden kuukauden kuluttua Suomen talven ollessa pimeimmillään saamme ruveta pakkailemaan aurinkorasvoja ja kesävaatteita matkalaukkuun häämatkaa varten. Saimme häälahjaksi vierailta rahaa matkakassaa, mutta koska halusimme sellaiselle matkalle, joka ei todennäköisesti ole ihan heti toiste mahdollinen budjetin vuoksi, olemme vielä tämän syksyn ajan säästäneet rahaa. Nyt marraskuussa matkakassa on vihdoin kokonaan kasassa, maksamme häämatkan ja voimme keskittyä ainoastaan kivoihin matkasuunnitelmiin.
 
Tammikuussa meitä siis odottaa 12 yötä Mauritiuksen lämmössä Le Canonnier -hotellissa. Matkaamme all inclusive -eduin, joka tuo ainakin meidän mittapuulla rutkasti luksusta häämatkaan ja käytännön tasolla myös selkeyttä matkabudjettiin, kun matkalle mukaan otettava kassa mietitään sitten retkien ja ostosten näkökulmasta.
 
Meillä on ollut niin vauhdikas kesä ja työntäyteinen syksy, että odotamme häämatkalta ennen kaikkea rentoutumista, olemista ja nautiskelua. Lähes kaksi viikkoa on onneksi sen verran pitkä aika, että siinä ehtii sopivasti retkeillä ja oleilla eikä ole kiire juosta nähtävyyksiä läpi. Retkikohteista suunnittelulistalle on noussut veneretki Ile Aux Cerfs -saarelle, Black River Gorges -kansallispuisto, kasvitieteellinen puutarha Pamplemousses sekä La Vanille -krokotiilipuisto. Ja tietenkin hiekkarantoja, tropiikkia, drinkkejä ja yhdessäoloa rakkaimman kanssa!

Enää pari kuukautta...
 
 

kuva simpsontravel.com

2 kommenttia:

  1. Iiiih, ihanaa! Me lennetään Keniaan alle kahden viikon päästä, sieltä suunnataankin sitten Mauritiukselle ihailemaan noita samoja juttuja :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, ihan kohta siis! Muistelinkin, että teidän reissu on jo tämän vuoden puolella. Ihania matkajärjestelyjä ja ennen kaikkea erityisen ihanaa häämatkaa! Jään odottelemaan toivottavasti blogiidi kolahtavaa matkakertomusta... :)

      Poista

Ajatuksia, ideoita, fiilistelyä...