8.1.2014

Enää kaksi yötä hunajakuuhun

Täällä ollaan täpinöissään! Matkalaukkuja pakataan ja perhoset pyörivät vatsan pohjalla, sillä ylihuomenna tähän aikaan lentokone nousee Helsinki-Vantaan lentokentältä ensin kohti Pariisia ja siellä nopean vaihdon jälkeen matka jatkuu yön yli Mauritiukselle. Matkustaminen on aina kiehtovaa ja jännittävää, mutta voitte kuvitella sen jännityksen ja innostuksen määrän, kun pääsemme molemmat ensimmäistä kertaa ikinä tropiikkiin päiväntasaajan tuolle puolen. Näin tolkuttoman pimeänä tammikuuna odotan ennen kaikkea valoa, lämpöä, merta ja tropiikin lintujen laulua. Ja kun kyseessä on häämatka, halusin jotain pientä ekstraa matkavalmisteluihin. Niinpä serkkuni kihlattu taikoi minulle jälleen ihanan kaarevat ripset, kuten teki polttareissanikin suureksi yllätyksekseni. Ei tarvitse pelata ripsivärien kanssa ja tuskailla meren tyrskyjä tai otsalle kohoavia hikikarpaloita, vaan rouva näyttää (todennäköisemmin) laitetulta jopa yölennon jälkeen. 
Instagram-kuvan laatu ei ole hulppea, mutta ajakoon asiansa. Meillä ei ole häämatkalle minkäänlaisia suunnitelmia etukäteen. Tarkoitus on rentoutua, karistaa arki ja talvi kannoilta pariksi viikoksi ja vain nauttia toistemme seurasta ja paratiisista. Kahden viikon aikana ehtii kiertää pikkuisen Mauritiuksen nähtävyyksiä ilman sen kummempia etukäteissuunnitelmia, joten tartutaan kiinni paikalliseen letkeään ilmapiiriin ja soljutaan sen mukana. Sääennustuksia ei kannata liikaa tuijotella trooppisen kohteen olleessa kyseessä, mutta lämpöä riittää varmasti ja just nyt kuvakaappaus Forecan sivulta näyttää kyllä oikein hyvältä!

Nyt jatkan pakkailua! Palaan matkakertomusten merkeissä parin viikon kuluttua, ihanaa!
Jk. Fuksianpunaisia häähaaveita -blogin Hanna kirjoitti hyvän postauksen Mauritiuksesta. Käykääpä katsomassa millaisissa maisemissa mekin ihan kohta olemme, klik!

5 kommenttia:

 1. Voi että oon niin kade! Oikein ihanaa matkaa, viettäkää upea honeymooni :)

  VastaaPoista
 2. Rentoo ja ihanaa matkaa! :)

  VastaaPoista
 3. Ihanaa häämatkaa :)

  VastaaPoista
 4. Oioi hyvää ja aurinkoista matkaa!!

  VastaaPoista
 5. Ihanaa matkaa teille!

  VastaaPoista

Ajatuksia, ideoita, fiilistelyä...