5.12.2012

Budjettiriihi kokoontui

Taidan olla tosi tylsä, kun niin usein kirjoitan tänne hääsuunnitelmista suhteessa rahaan. Näin se kuitenkin menee, että raha on tietysti se kaikkein ratkaisevin tekijä jokaisessa projektissa. Ja tuo lause suorastaan tihkuu hempeyttä ja romantiikkaa. Joka tapauksessa häiden budjettiriihi kokoontui tässä eräänä iltana eli minä ja sulhoni löimme viisaat laskupäät yhteen ja mietimme tarkalleen mihin haluamme häissämme panostaa. Meillä molemmilla on yksi hääunelma. Sulho tahtoisi häihin ilotulituksen, josta olen kirjoittanut tännekin aiemmin ja minä puolestani haluaisin bändin, joka soittaa hieman jazzahtavaa ja svengaavaa musiikkia, mutta tietenkin sellaista, mikä sopisi kaikille kuulijoille ja saisi tanssijalat vipattamaan. Päätimme, että nämä ovat ne asiat, jotka haluamme toteuttaa, koska häitä juhlitaan vain kerran. Kun varasimme tällä viikolla hääbändiksemme muun muassa groovehenkistä bilemusiikkia soittavan yhtyeen, minä hymyilin itsekseni koko illan ja tajusin, että tämä tosiaan oli se hääunelmani, jonka toteutuminen merkitsi minulle enemmän kuin yksikään huiskutuskeppi, riisinjyvä, ilmapallo, limusiini, laahus, rakennekynnet, kokonainen porsas vartaassa tai mitä näitä nyt on. Aika melkoisen huikea fiilis!

Budjettiriihi oli päätöksissään yksimielinen ja totesi, että kaikesta muusta sitten pihistetäänkin enemmän tai vähemmän aina mahdollisuuksien mukaan. Mutta te, jotka tiedätte saavanne kutsun häihimme: ei hätää, omia eväitä ei tarvitse ottaa mukaan. ;) Sen sijaan pistäkää jalkaanne sellaiset kengät, että jammailu taittuu kepeästi!kuva weheartit.com

4 kommenttia:

 1. Toi on tosi fiksua että päättää ne asiat mitkä on itselle tärkeitä ja pitää niistä kiinni :) Paljon voi karsia turhaa muuta pois sen edestä,koska se ilotulitus ja musiikki on nyt kuitenkin ne asiat jotka juhlastanne vuosien päästä muistatte!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, sitä mekin mietimme, että miksemme panostaisi niihin asioihin, jotka ihan todella haluamme ja jotka kuitenkin on mahdollista toteuttaa, kunhan vain suunnittelee tarkasti. Nyt olen tosi iloinen siitä, että näillä valinnoilla meidän häät ovat muodostumassa oikeasti meidän näköiseksi eikä asioita valita sillä ajatuksella, että ainahan häissä tehdään näin tai on tällaista. :)

   Poista
 2. Mekin olemme hiukan yrittäneet miettiä tätä pihistä-panosta listaa, koska kyllähän valitettava totuus on, että raha ratkaisee.. Eikä sitä rahaa nyt ole järkevääkään laittaa häihin vuoden palkan verran, tai siis kukin tietysti tyylillään, mutta kyllähän moisen summan saisi helposti laitettua, jos ei pihistäisi mistään. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, hääpäivä kestää kuitenkin sen saman 24 tuntia kuin mikä tahansa muukin päivä. Meillä hääpaikka on edullinen ja saimme pitopalvelun menun ruodittua edullisemmaksi plus sitten hääpukuun ja somisteisiin ei aiota upottaa suuria summia, vaan aion vuokrata puvun ja suurin osa hääpaikan somisteista yritetään järjestää luonnonmateriaaleista tai jo valmiina olevista jutuista. Olkoon siis sitten ilotulitus ja bändi ne panosta-listan jutut. :)

   Poista

Ajatuksia, ideoita, fiilistelyä...