10.12.2012

Vielä riittää piikkejä kammassa

Pikainen tervehdys kiireisen loppuvuoden pyörteistä. Tänään on nimittäin tasan kahdeksan kuukautta H-hetkeen. Päätimme viime keväänä, että menemme kesällä 2013 naimisiin ja silloin se tuntui todella kaukaiselta ajatukselta. Nyt sen sijaan meillä on jo suurimmat asiat lyöty lukkoon ja häät ovat totista totta sitten ensi kesänä, tasan kahdeksan kuukauden kuluttua. Moni juttu on muuttunut ympäripyöreistä hahmotelmista konkreettisiksi päätöksiksi ja mylly pyörii varmaan entistä viuhempaa kunhan päästään kevättalven puolelle. Kahdeksan kuukauden kuluttua on varmaan tosi jännät paikat ja toivottavasti kaunis loppukesän päivä, vielä kauniimpi ilta ja rento, tunnelmallinen ja iloinen meininki. 

Voi veljet.
kuva weheartit.com

4 kommenttia:

 1. Aika menee äkkiä, pian on teidänkin hääpäivä jo ovella :)
  Eilen oli meidän häihin tasan 3 kk, aika jännä ajatus :)
  -Sartsu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 3kk on jo tosi vähän! :) Nyt tuntuu, että korttien, pukujen, koristeiden sun muiden miettiminen on liian aikaista, kun pitopalvelu, bändi, juhlapaikka ja vihkimiseen liittyvät asiat on päätetty, mutta tuo on varmaan sellainen ajatusvirhe, johon ei kannata liikaan nojautua, sillä pian on kevät ja täysi härdelli päällä. :D

   Poista
 2. Niin se vain on, että aika kuluu kuin itsestään suunnitellessa ja sopiessa asioita. Meillä häitä tosin tanssitaan vasta 2014, joten kiirettä ei vielä pidä. Kunhan sopiva hääpaikka löytyisi niin sitten vähän helpottaisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, siksi täytyy varmaan meidän tarttua toimeen taas heti alkuvuodesta, kun puku, sormukset, juomat, kutsut, kaikki on vielä tekemättä! Toisaalta en haluaisi niitä liian aikaisin järjestää ja lyödä lukkoon, koska jos aikaa on kovasti, saattaa maku ehtii muuttumaan sillä välin. :)

   Poista

Ajatuksia, ideoita, fiilistelyä...