15.4.2013

Rasia hääkarkeille helposti ja hauskasti

Toukokuussa järjestän askartelutalkoot ystävien kesken. Tarkoituksena on askarrella pompomeja ja pitsipalloja, viimeistellä kutsut, näperrellä hääkarkkilaatikot ja nauttia siinä samalla kuohuviinistä ja hyvästä seurasta. Sisko löysi niin helpon ja hauskan hääkarkkeihin sopivan idean, etten voi olla jakamatta sitä täällä, jos siitä olisi iloa vaikka muillekin askartelijoille.

Kas näin pikkuinen boksi syntyy pahvimukista!
Testasimme purnukan leikkelyä ja taittelua jo valkoisesta pahvimukista ja kyllä, se oli juuri niin näppärä ja helppo kuin miltä se vaikuttaa. Ideoimme, että meillä purkki olisi valkoinen ja sen sisään pistettäisiin häiden teemavärin mukaisesti oranssia silkkipaperia karkkien alle. Purkin kylkeen voisi liimata tarrapaperille tulostetun mietelauseen.
kuvat
pinterest.com

11 kommenttia:

 1. Oiii, miten ihania!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mustakin toi oli tosi kiva idea! En ole aiemmin moiseen törmännytkään. :)

   Poista
 2. Nää on hienot! Näyttää helpoilta toteuttaa, vaikka olisikin antiaskartelija:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikö, ja ruudun tällä puolella istuu nimenomaan antiaskartelija! :D Mietimme myös, että pikkutunneilla popcorn-bokseiksi tehtäisiin samanlaiset, mutta isommista pahvimukeista. Täytyy testailla!

   Poista
 3. Ihan loisto idea ja tosi söpö! :)

  VastaaPoista
 4. Tosi söpöjä! Harmi kun vähän turhan isoja meidän karkeille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mekään emme ole vielä miettinyt sisältöä sen kummemmin kuin että sinne tulisi sitä silkkipaperia täytteeksi ja sitten karkit. :)

   Poista
 5. Ihan mahtava idea, hitsi että meillä on jo kiitoskarkit paketoitu:/ Tuohan toimis hyvin myös karkkibuffassa jos idea on, että immeiset saa ottaa namit mukaan:)

  VastaaPoista
 6. oi miten hyvä idea ! pitääkin pistää korvan taakse ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muhun tämä upposi myös, joten mukavaa, että muihinkin!

   Poista

Ajatuksia, ideoita, fiilistelyä...