24.6.2013

Häät 1/5 ja muita tarinoita

Juhannuksena meidät oli kutsuttu juhliin, joissa juhlittaisiin kutsun mukaan "mm. juhannusta". Tämä sai aavistuksemme heräilemään ja lopulta osumaan oikeaan, sillä päädyimme yllätyshäihin ja näin siis kesän häistä 1/5 on nyt juhlittu. Ja kyllä, meillä on kaikkiaan viidet häät tänä kesänä ja finaalinumerona omat häämme. Jos olisimme tienneet millainen häiden suma tälle kesälle tulee, olisimme varmaan lykänneet omiamme syksymmälle, mutta nyt ainakin voidaan puhua ihan tosissamme Rakkauden kesästä 2013.

Juhannuspäivän häät olivat tosi kivat ja rennot. Sää suosi, joten juhlaa vietettiin ulkona aina aamunsarastukseen saakka. Pihalle oli katettu pitkät valkoisin liinoin peitetyt pöydät, jotka oli koristeltu luonnonkukilla. Tarjolla oli raparperimehuun tehtyä boolia ja salaattipainoitteinen buffet. Illalla lämpeni pihasauna ja morsian innostui valkoisessa mekossaan mukaan lentopallo-otteluun. Iloisen ja nauruntäyteisen juhlan päälle me sulhon kanssa majoituimme piha-aittaan ja saimme nauttia aamiaisen ulkona auringonpaisteessa. Kiitos tästä isäntäparille! Tämän tyyppiset yllätyshäät olivat erittäin hauskat ja rennot ja niistä jäi tosi kiva fiilis.
 
Ilmoittautumisia meidän häihimme ropisee tasaiseen tahtiin ja ehkä paras tuli eräältä mieheltä, joka tuumaisi meidän häistämme, että nyt on sellainen tapahtuma, johon on pakko päästä, joten jos vapaapäivää ei heltiä, niin hän pyytää työnantajalta verokortin itselleen. Asenne kohdallaan, ehdottomasti!
 
Perjantaina menen sovittamaan hääpukua lyhennyksiä ja kavennuksia varten, joten tällä viikolla on rynnättävä alennusmyynteihin etsimään vihdoin ne alusvaatteet ja varakengät. Hieman nyt on työt, juhannus ja muu keskikesän humu vienyt ajatuksia hääjärjestelyistä ja tässä sitä ollaan, viime tipassa!


 
kuva weheartit.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ajatuksia, ideoita, fiilistelyä...