26.9.2013

Kaason ja bestmanin lahjat

Meillä oli ihanat kaaso ja bestman, jotka auttoivat lukuisissa häihin liittyvissä asioissa, fiilistelivät kanssamme monta kuukautta ennen H-hetkeä, järjestivät huikeat polttarit sekä meidän yllätyksellisen hääyöpaikan hamahelmineen kaikkineen. Molempien puolisot olivat myös hääjärjestelyissä mukana, joten halusimme muistaa lahjoillamme koko konkkaronkkaa. Kaaso sai Nomination-rannekoruun palasen muistoksi hääpäivästä ja samanlaisen palasen sai myös morsiusneitoni, jolle ostin oman pienen Nomination-rannekorun 1-vuotislahjaksi, jotta siihen voi kerätä muistoja ja käyttää koruna sitten vähän isompana tyttönä. Lisäksi kaaso sai lahjaksi hemmottelua ja lahjakortin kotikaupunkinsa spa-hoitolaan. Tämä oli hänen mukaansa erinomainen lahja ja toki kenelle vain, mutta erityisesti pienten lasten perheen arkea pyörittävälle äidille. Annoin oman spa-lahjakortin myös siskolleni, joka oli korvaamaton apu häihin liittyvissä grafiikkaa ja visuaalista ilmettä koskevissa suunnitelmissa ja niiden toteutuksissa. Bestman on konjakin ystävä ja niinpä sulho valitsi hänelle hyvän konjakin kiitokseksi luottotehtävästään.
 
Tämän lisäksi ostimme itsellemme sekä kaasolle ja bestmanille puolisoineen liput Sami Hedbergin keikalle ja niinpä nyt tulevana perjantaina nähdään näiden ystävien kesken ja ennen kaikkea nauretaan porukalla!4 kommenttia:

 1. Ihania lahjoja ootte hommannut kaasoille ja bm:lle. Aika huikeeta :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, meillä elämykset tuntuivat tavaralahjoja paremmalta vaihtoehdolta lukuun ottamatta tietenkin noita Nomination-koruja. :)

   Poista
 2. Kivat lahjat, tykkään etenkin tosta yhteisestä illanvietosta!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, on kiva kyllä kokoontua nyt yhteen, kun häistä on kulunut noin 1,5 kk! (Miten äkkiä aika kuluukaan!!)

   Poista

Ajatuksia, ideoita, fiilistelyä...