17.9.2013

Lennokkaat ohjelmanumerot

Elokuisen illan hämärtyessä ilotulitteet lentävät taivaalle ja morsiuskimppu ja sukkanauha onnekkaiden syliin.
 
Lime Hill Quartet piti kaksi taukoa. Ensimmäisen aikana heitettiin perinteiseen tapaan kimppu ja sukkanauha. Minulla ei ollut erillistä heittokimppua, vaan lentoon lähti oikea hääkimppuni. Suuren naisjoukon keskeltä sen nappasi siskoni, joka suorastaan syöksyi kimpun perään.
 
Sukkanauha oli ystäväni vanha, jonka sulho oli onnekkaana napannut tasan vuotta aiemmin vietetyissä ystäviemme häissä. Sukkanauha laitettiin siis ilolla eteenpäin ja jotain taikaa tässä kyseisessä sukkanauhassa täytyy olla, sillä ei mennyt kovinkaan kauan, kun meidän häissämme sukkanauhan napannut mies päätti hääpäivän ensi keväälle kihlattunsa kanssa. Onnellista tässä on vielä se, että tuleva toukokuun morsian on rakas ystäväni ja minun häähumuni saa iloisesti jatkoa, kun ystäväni pyysi minua kaasokseen. Ehkä heidän on laitettava omissa häissään tämä samainen sukkanauha taas kiertoon...
 
Jälkimmäisen tauon aikana toteutui sulhoni haave ja ilotulitus täyttyi elokuisen taivaan. Olimme hankkineet valmiit padat pilailupuodin kautta ja ilotulitus oli kertakaikkisen hieno. Suosittelenkin kaikille ilotulitusta havitteleville hoitamaan homman itse hyvien ja suurten etukäteen tilattujen ilotulituspatojen avulla, sillä se toimi, lopputulos oli hieno ja monta sataa euroa edullisempi kuin firmojen kautta hoidettu ilotulitus. Lupa-asiat olivat läpihuutojuttu, joka hoitui yhdellä lomakkeella ja seitsemällätoista eurolla. Toki säätkin olivat puolellamme, koska ilotulituksen aikaan ei satanut eikä loppukesällä ollut metsäpalovaroituksia voimassa. Ilotulitus sai koko juhlaväen ulos ihastelemaan pauketta ja kruunasi loppuillan. 
 
kuvat Taru Sairanen

4 kommenttia:

 1. Tuo ilotulitus on kyllä niiiin makee juttu! Mutta eipä meillä kesäkuussa olisi siitä kovin paljoa irti saanut...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, se ei valoisalla toimi, mutta joskus iltaruskon aikaan se voisi olla myös aika kiva ja ainakin erottuu hyvin erilaisuudellaan uudenvuoden pilkkopimeällä ammuttuihin ilotulituksiin verrattuna. :)

   Poista
 2. Sukkanauha lähtee kiertoon kyllä ;)
  Ilotulitus oli mahtava!

  VastaaPoista

Ajatuksia, ideoita, fiilistelyä...