19.9.2013

Oi, mitkä huomenlahjat!

Sunnuntaiaamuna istuessamme nauttimassa ensimmäistä aamiaista avioparina rantamökin rauhassa annoimme toisillemme huomenlahjat. Emme olleet etukäteen kovinkaan paljon lahjoista puhuneet, hieman vain hintahaitarista, jotta olisimme kutakuinkin samalla viivalla. Huomenlahjoista tuli oikeastaan vahingossa hyvinkin erityiset, mutta taisimme molemmat ajatella niistä samanlailla, että jouluja ja syntymäpäiviä tulee, mutta naimisiin mennään vain kerran.
 
Minulla oli miehelleni kaikkiaan neljä lahjaa, jotka annoin tarkasti tietyssä järjestyksessä. Ensimmäiseksi mies avasikin suureksi onnekseen lahjan, jossa oli morsiussaunassa päälläni olleet bokserit. Ideahan oli, ettei pöksyjä pestä lainkaan saunan jälkeen, koska lempi leiskuu morsiussaunassa ja se on saatava talteen. Niinpä pöksyt olivat kuivuneet jauhoineen ja kananmunineen leppeässä kesätuulessa kaason pyykkinarulla ja nyt ne pakattiin nätisti sulholle. Eikä muuten kirvoittanut kovin kummoisia ilon huutoja sulhon huulilta! Seuraavaksi sulho avasi paketin, jossa oli huomenlahjakuvat. Ja nehän eivät siis olleet ihan perinteisiä sensuelleja intiimikuvia, vaan morsiussaunan laiturilla otetut, jossa olen yltä päältä jauhossa, kananmunassa ja suklaassa. Näitä kuvia sulho arvosti jo kovasti. Kolmannessa paketissa oli kirjekuori, josta löytyi lahjakortti häitä seurannutta Ahvenanmaan matkaamme varten. Kortti oli minun kirjoittama ja visuaalisen ilmeen oli suunnitellut siskoni. Kortin otsikkona oli "Romanttinen ilta saaristossa vaimosi hurmaavassa seurassa", sitä seurasi pukukoodi, aikataulu ja ohjelma, ja lisäksi kortin alareunassa oli kolme kuponkia ikään kuin repäisynauhoilla kiinni, joissa yhdessä luki "Iltakävely meren rannassa", toisessa "Kuplivaa ja mansikoita" ja kolmannessa arvoituksellisesti pelkkä "X". Viimeisenä ojensin varsinaisen huomenlahjani, joka oli titaaninen rannekello, johon oli kaiverrettu teksti "Ihanalle aviomiehelleni 10.8.2013". Tämä osoittautuikin erittäin mielekkääksi lahjaksi ja on kulkenut häiden jälkeen aviomiehen ranteessa joka päivä. Niin, perinteisestihän huomenlahja on miehen lahja naiselle, mutta minusta oli erinomaisen mukavaa, että perinne muuttuu ja myös aviomies saa lahjan, sillä ainakin minusta oli ihanaa miettiä kuinka rakkaintani ilahduttaisin heti häiden jälkeen.
 
Ja ette ikinä arvaa mitä minä sain armaaltani. Lahja oli huikea ja erään pienen unelman täyttymys. Sain lahjakortin, jolla pääsen katselemaan maisemia kuumailmapallosta käsin! Lahjakortti on vuoden voimassa ja varauskalenteriin oli juuri ilmestynyt lentoaikataulut tälle syksylle, joten katsotaan pääsenkö vielä tämän vuoden puolella ilmaan. Kas näin vaimo lennätetään taivaan tuuliin!kuva weheartit.com

14 kommenttia:

 1. Ihanat lahjat olette ostaneet toisillenne!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, molemmat oli kyllä paneutuneet näihin hankintoihin vakavissaan. :)

   Poista
 2. Mahtavuutta! Upeita huomenlahjoja! <3

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Niin on, odotan jo milloin lento toteutuu! :)

   Poista
 4. Oo, ihanat lahjat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, molemmat olemme oikein tyytyväisiä! :)

   Poista
 5. KUUMAILMAPALLOLENTO! OIH! Tää ansaitsi nyt caps lockin väärinkäytön, mutta siis oivoivoivoivoi, kuumailmapallolento ois vaan niin täydellinen huomenlahjaratkaisu. Ihana! <3 Nappiin osuneilta kuulostaa toki sunkin antamat lahjat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se on kyllä ihan täydellinen! <3 Se on elämys, jota oon haaveillut kauan ja olin sanonut miehelle, että joskus vielä haluaisin kuumailmapallolennolla ja vaikkapa sitten, kun täytän 30 kahden vuoden päästä, mutta nyt se toteutuukin aiemmin. Ihanaa!! :)

   Poista
 6. Vau, mitä lahjoja!! Oon nyt kyl semisti (lue: suuresti) kade!! :D

  VastaaPoista

Ajatuksia, ideoita, fiilistelyä...