28.10.2013

Photoboothin kuvasaalis

 
 
Olen aiemminkin kirjoittanut häidemme photoboothista. Se siis käsitti vanhat pelkistetyt kehykset ja narun päähän viritetyn vanhan digikameran. Molemmat olimme laittaneet ulos katoksen yhteyteen käytettäväksi. Digikamera oli äitini vanha, jonka muistin napata lapsuuskodistani mukaan vasta nyt lokakuussa (Ai hiemanko ollut jo muuta ohjelmaa häiden jälkeen?). Viikonloppuna siirsin kuvat tietokoneellemme ja niitä oli valtavasti! Ihania, iloisia ihmisiä juhlafiiliksissä ja poseeraamassa kehysten kanssa! Ja mitä pidemmälle juhlailta eteni, sen rennompi meininki photoboothissa oli. Häitä suunnitellessamme en oikein photoboothista meinannut innostua, mutta nyt kyllä suosittelen sitä ehdottomasti. Kuvasaalis oli kerrassaan mainio, vaikka vanhalla pokkarilla ei erityisen hyvälaatuisia kuvia tietenkään saa. Toisaalta sinnepäin oleva kuvanlaatukin sopii hyvin yhteen photoboothin huolettoman meiningin kanssa.
 
Meidän viralliset kiitoskortit ovat vielä työn alla, mutta lähetin sähköisesti kaikille niille omat otokset, ketkä löytyivät kuvista ja sain ilahtuneita viestejä takaisin. Lisäksi tein meille muistoksi kokonaan oman erilisen kuvakirjan näistä photobooth-kuvista, jonka sain eilen valmiiksi ja pistin samantien tilaukseen. Siitä tulee hauska kokonaisuus! Kuvateksteihin kirjoitin kaikkien kokonimet ja vähän taustoja siitä, mitä kautta kukakin on tuttu. Näin siitä jää hyvät muistot myös jälkipolville!
 
kuva Seida

4 kommenttia:

  1. ihana kuva teistä :)

    VastaaPoista
  2. Ihana idea tuo kuvakirja :)

    VastaaPoista
  3. Joo, siitä kirjasta tulee ihana, vaikka lähettämisen jälkeen huomasin, että pari kuvaa unohtui matkasta. Höh! Täytyy liittää ne jotenkin muuten mukaan. Voi, pääsin niin hääpäivän fiiliksiin kuvia katsellessa, että oikeastaan pitkästä aikaa tuli ihan ikävä sitä päivää. Tähän saakka on ollut lähinnä helpottunut siitä, että kaikki hässäkkä ja jännitys on ohi. :)

    VastaaPoista

Ajatuksia, ideoita, fiilistelyä...