6.11.2013

Ajatuksia budjetista, häämatkasta ja blogin jatkumisesta

Marraskuu on ihmeellistä väliaikaa. Kaunein syksy on auttamatta ohitse - aviomiehen mielestä koko syksy on ohi siinä vaiheessa, kun lehdet ovat pudonneet maahan. Talvikaan ei ole vielä tullut kunnolla, joten on vain harmaa maisema ja iltapäivällä laskeutuva pimeys. Olemme olleet mieheni kanssa erityisen tyytyväisiä, ettemme lähteneet häämatkalle heti häiden jälkeen, sillä niin paljon matkan ajatteleminen tuo energiaa näihin pimeisiin loppuvuoden päiviin.
 
Eilen maksoimme häämatkan ja nyt fiilis on tosi hyvä. Yli vuoden kestäneellä säästölinjalla saimme kustannettua ihanat häät ja sitten vielä unelmiemme häämatkan, johon toki ihanat vieraamme toivat myös ison avustuksen, ja nyt voimme huokaista ja palata tavalliseen tahtiin. Budjetin ja säästöohjelman tarkka suunnittelu toimi tosi hyvin ja pelasti meidät lainoilta. Se on meille asia, josta olemme erityisen iloisia, koska häät ja häämatka ovat kuitenkin meille isoja investointeja. Ja meillä oli myös periaatteena se, että naimisiinmeno on pääasia ja jos meillä ei siis ole mahdollisuutta pitää ilman lainoja juhlia tai lähteä kaukokohteeseen häämatkalle, niin sitten menemme naimisiin pienimuotoisemmin. Näin hääpäivän jälkeen voi sanoa, että se tunne, mikä hääpäivästä päällimmäisenä jäi mieleen, ei ole sidottu ollenkaan juhlien puitteisiin. Hääpäivään ja naimisiinmenoon liittyy niin valtavia tunnelatauksia, että olen varma, että olisin tuntenut itseni yhtä rakastuneeksi ja onnelliseksi ilman valkoista mekkoa, 140 vierasta ja aamuyöhön jatkuvia juhlia. Kuitenkin kiitämme pitkäpinnaisuuttamme siitä, että hei, me oikeasti onnistuttiin ja saatiin juhliin tarvittava summa kasaan. Ja saatiin myös sellaiset juhlat, joista ystävät ovat kiitelleet edelleen. Se jos mikä on mainio juttu!
 
Eilisen pankkisiirron seurauksena voi keskittyä ajattelemaan tositarkoituksella saarta Intian valtameren syleilyssä, sovittelemaan hellehattua, pohtimaan uuden matkalaukun hankintaa vanhan kuluneen tilalle ja millainen matkatavaralista rupeaa muodostumaan. Ainakin sieltä löytyy aurinkorasva, bikinit, kesämekkoja, hyviä kirjoja.. Elokuun auringon alta suunnataan siis Kauriin kääntöpiirin auringon alle. Olenkin päättänyt, että tämä blogi jatkaa eloaan vielä (ainakin) häämatkaan asti, sillä onhan se vielä yksi naimisiinmenoon (olennaisesti) liittyvä seikka. Pysykäähän siis kuulolla!
 
 
 

2 kommenttia:

  1. Kuulolla pysytään, kiva kun jatkat:)

    VastaaPoista
  2. Pysytään kuulolla, hienoa et jatkat vielä bloggausta :)

    VastaaPoista

Ajatuksia, ideoita, fiilistelyä...