20.11.2013

Kiireisenä syksynä syntynyt idea kiitoskorteista

Syksy on ollut tosi kiireinen töiden puolesta niin minulla kuin koko muullakin konkkaronkalla ja siksi meidän kiitoskortit ovat vain jääneet ja jääneet. Hieman tunnen huonoa omaatuntoa, kun postilaatikkoon on kolahdellut muiden viime kesän hääparien kortteja jo hyvän aikaa, mutta tuskinpa kukaan meidän kortteja ihan niin kovasti odottaa, että istuu päivät pitkät postiluukun vieressä. ;)
 
Koska kiireet helpottavat jouluksi (onneksi!), suunnittelimme, että väsätään ne silloin ja laitetaan matkaan, kun me olemme häämatkalla tammikuun alussa. Avustus häämatkakassaan oli meidän suurin lahjatoive ja koska matkahaave toteutuu sellaisena kuin ajattelimme, on syytä lausua siitäkin kiitokset. Kortin teksti voisi muodostua jotenkin tällaisista ajatuksista:
 
"Suuret kiitokset, kun vietit kanssamme ihanaa, onnellista elokuun lauantaita. Hääpäivästä jäi meille ainutlaatuiset, elämänmittaiset muistot!
 
Kun tämä kortti kolahtaa postilaatikkoon, on meidän tammikuumme muuttunut hunajakuuksi ja olemme parhaillaan häämatkalla Intian valtamerellä."
 
Teksti on siis tällä sekunnilla kirjoitettua ajatuksenvirtaa ja ehtii muuttua moneen kertaan, mutta punainen lanka kiemurtelisi suunnilleen tuollaista tietä pitkin. Mitä siis tuumaatte? Rehellisyyden nimissä tämä pelastaisi venähtäneeltä aikataululta, mutta toki on kiva saada korttiin muutakin sisältöä kuin pelkkä "kiitos" ja samalla kiittää myös häämatkasta, joka ei olisi toteutunut ilman vieraitamme.
 
 
 
kuva weheartit.com
 

6 kommenttia:

 1. Minusta teksti on ihana ja kokonaisuudesaaan siis loistava idea! :)

  VastaaPoista
 2. Minähän siis olen istunu postilaatikon vieressä jo elokuusta alkaen. ;D

  VastaaPoista
 3. Joo mä oon kanssa istunut postilaatikon kupeessa, mutta annoin vähän armonaikaa ja rupesin nököttämään siinä vasta syyskuussa!

  VastaaPoista
 4. Ihanaa, että joku muukin on hidas kiitoskorttien kanssa. Täällä meinaan on kiitoskortit myöskin lähettämättä! Toi teksti on tosi kiva! Tykkään myös tuosta kuvasta, kivasti toi kiitos tossa keskellä :)

  VastaaPoista
 5. Hyvä teksti, osa voi ajatellakin että kokoajan oli tarkoitus lähettää nämä vasta tammikuussa:)

  VastaaPoista
 6. Kiitos kommenteista! Ja mahtavaa, ettei tosiaan olla ainoita hitaita! :) Anne & Veera, teiltä voisi just jotain tommosta odottaakin! ;D

  VastaaPoista

Ajatuksia, ideoita, fiilistelyä...