19.10.2012

Saippuakuplia ja viulumusiikkia

No niin, nyt on viestitelty papin kanssa ja hääpäivä on lyöty lukkoon myös vihkimisen osalta. Toiveenamme oli saada lyhyt vihkiminen tutun papin toimittamana ja lisäksi olemme haaveilleet, että vihkiminen tapahtuisi kirkon sijaan vanhalla kauniilla museosillalla. Kaikki nämä onnistuvat seurakunnan osalta ja myöhemmin käydään papin kanssa tarkemmin vihkimisen kulkua läpi. Huhhei, arvatkaa vain, lehahtiko perhoset vatsanpohjalla lentoon lukiessani papilta tullutta sähköpostia? 

Vihkimistä pitää (ja ehtii) suunnitella vielä tarkemmin, sillä Suomen kesä ei suo takuuvarmaa auringonpaistetta, joten täytyy kehittää jokin B-vaihtoehto sateen varalta. Silloin vihkimisen voisi toimittaa vaikkapa suoraan juhlapaikalla. Mutta täytyy toivoa, että vihkiminen onnistuu varsinaisen suunnitelman mukaan. Toiveenamme nimittäin olisi, että häämarssi soitettaisiin trumpetilla, haitarilla tai viululla ja lyhyen vihkimisen jälkeen vieraat riisin heittämisen sijaan puhaltelisivat saippuakuplia. Tosin ulkoilmassa ei haittaa, vaikka muutamia saippuakuplia karkailisi ilmaan jo vihkimisen aikanakin ja sekin voisi näyttää aika kivalta!


fiilistelykuvat weheartit.com

2 kommenttia:

 1. Anonyymi26.1.13

  Hei, kiva että joku muukin suunnittelee vihkimistä ulkona. Olisi kiva kuulla tarkemmin, miten ajattelit tilaisuuden etenevän nyt kun se ei mene ihan sillä tyylillä kuin kirkossa, eli hääpari astuu ulos kirkosta ja vieraat ovat portailla vastassa. Ajattelitko, että saippuakuplat puhalletaan siinä vaiheessa kun vihkiminen on ohi ja lähdette kävelemään vieraiden seistessä molemmilla puolilla? Kyselee morsian 2014 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, kiitos kommentista! Kirjoittelen mielelläni lisää aiheesta, vaikka vihkimisen tarkka kulku ei tosin ole vieläkään meille ihan tarkkaan muotoutunut. ;)

   Poista

Ajatuksia, ideoita, fiilistelyä...