8.2.2013

Konfetteja syliin

Tässä on ruvettu hiljalleen suunnittelemaan kutsuja. Alusta asti on ollut selvää, että emme leikkaa ja liimaa mitään. Sen sijaan siskoni suunnittelee kutsun graafisesti ja minun kontolleni jää tekstin hiominen. Paperiversiot teetetään todennäköisesti tutun painotalon kautta. Meille on tulossa vintage-henkiset kutsut, joihin haetaan inspiraatiota vanhoista Suomen kuvalehden ja Kotilieden kansista. Jännittävää!

Jossain oli ajatus, että hääkutsuissa kannattaisi olla mukana jokin yllätys tai juju. No, muutama kutsun saaja lukee tätä blogia, joten tämän postauksen jälkeen he tuskin enää yllättyvät kutsun saadessaan. Silti en malta jättää kirjoittamista tähän. Minua nimittäin ihastutti idea, että kutsun väliin laittaisi konfetteja, jotka helähtäisi sieltä suoraan kutsun avaajan syliin. Yllätys! Konfeteista saisi helposti vintage-tyyliin sopivia ja tässäpä siis muutama ihastuttava kuva.


Meille voisi sopia nuo kuplavolkkaritkin, vai mitä?

kuvat etsy.com

2 kommenttia:

  1. Hauska idea! Ja tuo vintage-tyylinen kutsu kuulostaa kyllä kerrassaan hienolta! Tuleeko siihen joku kuva, kun noista vanhoista Kotilieden kansista mainitsit? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näillä näkymin sellaisen Kotilieden kannen piirroskuvien sijaan meistä otetaan sulhon kanssa sommiteltu valokuva, joka tuunataan retrosävyiseksi. Ja kortin kannen tekstit tulee ikään kuin otsikkoina niin, että paketti muistuttaa aikakauslehteä. :)

      Poista

Ajatuksia, ideoita, fiilistelyä...