16.5.2013

Kutsujen kirjekuoret

Ihanat hääkutsumme paljastan täällä vasta sitten, kun ne on toimitettu perille. Askartelimme kaikki jo valmiiksi kuoria myöten, mutta laitamme kutsut postiin etiketin mukaisesti vasta noin kahta kuukautta ennen H-hetkeä eli joskus aikaisintaan toukokuun lopussa.

Kuoria sen sijaan vilautan. Ne taiteltiin ihan tavallisesta harmaan sävyisestä tulostuspaperista ja kiinnitettiin sen ostamani teipin sijaan samanlaisella Averyn tarralla, jollaisia laitettiin hääkarkkiboksien kylkiinkin. Jokaiseen kuoreen tulostettiin sama mietelause, minkä valitseminen oli yllättävän hankalaa. Tarra on ensimmäinen juttu, minkä vieras näkee meidän häistämme ennen kuin on saanut edes kirjekuoren sisältä kutsun käteensä, joten halusimme valita sellaisen tekstin, mikä toisi fiiliksen, että nyt on tiedossa iloiset ja hauskat häät. Muut kriteerit mietelauseelle olivat ne, että ei liian sarkastista eikä liian hempeää. Lopputulos oli tällainen:Vain pikkupojat ja vanhat miehet tuhahtavat rakkaudelle.
- Louis Auchincloss

kuva Seida

7 kommenttia:

 1. Iiiiih, noi on niin ihanat! :)

  VastaaPoista
 2. Voi että, aivan ihanat! <3

  VastaaPoista
 3. Hienot! Tekstin sanoman ja fiiliksen kanssa onnistuitte täydellisesti;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee! Hyvä testata täällä, että toimiiko just niin kuin itse kuviteltiin. :D

   Poista
 4. Tosi kauniit! Nääkin on niin ihanat kuten karkkikipot. Eilen ennen nukkumaan menoa vielä tutkailin aiempaa postaustasi ja ihastelin niitä :)

  VastaaPoista

Ajatuksia, ideoita, fiilistelyä...