19.5.2013

Visiitti juhlapaikalle

Juhlapaikkamme on vanha seuratalo. Viikko sitten kävimme siellä katselemassa paikkoja ja suunnittelemassa. Sovittelimme pöytiä alunperin vanhanaikaisen pitopöydän malliin eli niin sanottuun kampamalliin. Näin me olisimme istuneet vieraiden kanssa samassa pöydässä. 
Kuitenkin heti alussa jouduimme toteamaan, ettei juhlapaikan pöydät riitä niin, että saisimme kaikille hyvät istumapaikat. Nyt siis muutamme ideaa siten, että todennäköisesti me olemme omassa pöydässämme sulhon kanssa kahdestaan. Siinäkin on hyvät puolensa. Saamme jutella vähän ihan keskenämme ja toisaalta ehkä vieraiden on helppo poiketa juttelemaan meille, kun ympärillä ei ole muita. 

Muuten juhlapaikalla käyminen sai ideat oitis lentämään. Mittailimme kuinka valkoinen harso riittäisi juhlatilan kattoon. Suunnittelimme valaistusta ja pihan somistusta. Juhlapaikkamme on hyvin edullinen ja saamme avaimet käyttöömme jo heti hääviikon maanantaina, joten voimme laittaa kaikessa rauhassa paikkoja kuntoon suurta päivää varten. Pienen maalaispaikkakunnan edut ovat mainiot!kuvat
amoriini.com
Seida

4 kommenttia:

 1. Ihanat hirsiseinät! Tuo suunnittelemanne oma pöytä on hyvä, koska olette juurikin saatavilla kaikille mutta voitte myös keskenänne höpistä ja näette myös kaikki vieraat:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan, ja sillä saa monta istumapaikkaa käyttöön, jotka kampamallissa olisivat olleet tuolla poikittaisessa osassa ja siten menneet hukkaan. Eli ehkä se on viisaampaa, vaikka nyt perinteinen pitopöytämalli jää saamatta. :)

   Poista
 2. susanna4.7.13

  Hei! Mistä ostit tuota valkoista harsoa? Meidän juhlapaikkamme kaipaa sitä myös. Menemme naimisiin ensi kesänä, joten saako teidän käyttämäänne harsoa ostaa häiden jälkeen? :) jos voit laittaa s-postia susa.pakarinen@gmail.com. Ja ihana blogi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, kuulostaa hyvältä! Kyselen onko äidilläni sille käyttöä häiden jälkeen ja palaillaan asiaan! Jos minusta ei kuulu mitään, niin kysele harson perään uudelleen. Tässä on niin monta rautaa tulessa, että saatan unohtaa. :)

   Poista

Ajatuksia, ideoita, fiilistelyä...