17.6.2013

Ensimmäinen hääpaniikki, oho!

Olen muuten hyväuninen, mutta nukun usein sunnuntain ja maanantain välisen yön levottomasti. Niinpä kävi tälläkin kertaa. Heräsin ennen kellonsoittoa miettimään työpäivän kannalta niinkin oleellisia asioita kuin häiden alusvaatteita. Tajusin, että ensi viikon perjantaina menen antamaan hääpuvustani mitat kavennusta ja lyhennystä varten eikä minulla ole vielä kunnon liivejä mekon alle. Enpä uskonut tästäkin aiheesta postaavani paniikissa hääblogiini, mutta yhtä kaikki, tissiliivit siis löytyvät to do -listan kärjestä tällä viikolla. Tarkoitus olisi löytää tukevasti istuvat, nätit olkaimettomat liivit ja minusta se ei ole ollekaan helppo homma tällaiselle rautakaupasta noudetulle laudanpätkälle.
 
Lisäksi olen ruvennut epäröimään hääkenkiäni. Niissä on korkoa noin 7 cm ja vaikka kyse on helposta kiilakorosta, nyt pelkään, että entä jos en jaksa olla niiden päällä koko hääpäivää pitkälle yöhön? Olisi hyvä ottaa varakengät mukaan, mutta jos mekon helma lyhennetään ykköskenkien mukaan, jääkö se silloin siis liian pitkäksi todennäköisesti pari senttiä matalammille varakengille?
 
No, jos tällaiset ajatukset herättävät ennen kellonsoittoa, on valtakunnassa kaikki hyvin. Aurinkoista juhannusviikon alkua kaikille!
 
 


kuva weheartit.com

8 kommenttia:

 1. Mulla oli viime viikolla TÄYSIN sama ongelma. Piti löytää olkaimettomat liivit hääpuvun sovitusta varten. Meikäkin on aikamoinen laudanpätkä, joten istuvien ja yllä pysyvien liivien löytäminen on pirun hankalaa. Kävin tsekkaamssa changen valikoimat (ei löytynyt) ja vanhan kunnon H&M:n valikoimat, josta sitten löysin itselleni sopivat liivit. Kumma kyllä, ne on oikein hyvät ja kauniit, vaikka ovatkin tuollaisesta arkipäiväsestä kaupasta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin juu ja noista kengistä: voithan ottaa sovitukseen nuo varakengät ja lyhennyksen voi tehdä sitten niiden mukaan? :) Korkeammilla koroilla helma on tuon 2cm lyhyempi, mikä tuskin näyttää vielä huonolta, ja jos haluat illalla vaihtaa matalampiin kenkiin, pystyt hameen kanssa liikkumaan ilman että kenkä tarraa jatkuvasti kiinni helmaan.

   Poista
  2. Pakko vielä tähänkin kommentoida :) Oon Alicen kanssa niiiin samaa mieltä rintsikka-asiassa :) H&M on monesti yllättänyt etenkin olkaimettomien rintsikoiden valikoimallaan, ne eivät ehkä näytä perinteisille morsiamen alusvaatteille mutta ovat yllättävän hyvät päällä.

   Poista
  3. Kiitos kommenteista! Tosiaan täytyykin katsoa (kaikki mahdolliset) kengät valmiiksi sovitukseen, niin eiköhän sieltä ratkaisu löydy. Helma oli muutenkin tarkoitus jättää sen verran maanpinnan yläpuolelle, ettei se kerää liikaa havunneulasia sun muita vihkipaikaltamme mukaansa. :) Rintsikoiden ja kenkien kohdalla olen kyllä molemmissa samalla linjalla eli ennemmin otan hyvät ja tukevat kuin perinteisen näköiset. :)

   Poista
 2. Mulla on kenkien kanssa sama ongelma, mutta mun puku oli ehditty jo lyhentää 5 cm korkojeni mukaan. Sitten löysinkin kivat hääkengät 7 cm koroilla, kokeilin mekkoa niillä ja mielestäni ero ei ollut mitenkään hirvittävä. Riippuu tietysti mekostakin, mutta ehkä se pari senttiä ei vielä tee niin huomattavaa eroa :)

  VastaaPoista
 3. Hilja17.6.13

  Täällä yksi laudanpätkä ja hääpanikoija lisää! Juurikin tänään olin ostoksilla Changessa ja Lindexillä, ei löytynyt mitään.. Pitääpäs käydä H&M:ssä. Aina se vaan on yhtä hankalaa löytää sopivat. Mullakin kengät epäilyttää, hankaavat jalkapöydästä melkoisesti. Eilen kuulin kaverilta, että on olemassa jotain rakkolaastarin tapaisia tyynyjä joita voi laittaa jalkapöydän päälle.

  VastaaPoista
 4. Hilja17.6.13

  Se piti vielä lisätä, että mäkin olen herännyt tosi monena yönä kesken unien tai ennen herätyskellon soittoa miettimään vierasmäärän paljoutta, hääpukua, alusvaatteita, kiirettä yms yms yms.. Onneksi on sitten niitäkin hetkiä kun tuntuu että hyvät bileet näistä tulee ja asiat rullaa eteenpäin :)

  VastaaPoista

Ajatuksia, ideoita, fiilistelyä...