6.8.2013

Noususuhdanteiset fiilikset

Viikon päästä tähän aikaan olemme jo Turun satamassa ja pian matkalla kohti Ahvenanmaata. Niin, ja onnellisesti aviossa! Miten nopeasti tämä aika meneekään! Eilen tulin aikaisin töihin ja sillä välin sulho oli lähtenyt jo Alkon ja kaupan kautta hääpaikkakunnalle. Töiden jälkeen hain kaason lahjan kaupungilta ja menin ripsihuoltoon. Kosmetologilla oleminen pelasti maanantain täydellisesti. Olin aika väsynyt ja jännitti ja ikävöin sulhoakin, vaikka näemme jo huomenna, mutta rentoutuminen kosmetologin käsissä tuli täydelliseen saumaan. Välillä jopa torkahdin hoitopöydälle.
 
Kun sitten viimein pääsin kotiin, ovikello soi ja naapuri toi lastensa kanssa meille kortin ja häälahjan. Ihanat! Keittiönpöydälle sen sijaan oli ilmestynyt sulhon kirjoittama lappu, jonka lopussa oli leveää hymyä kasvoille nostattava lause:
 
Nähdään pian rakas tuleva vaimoni!
 
Yön nukuin jotenkin tosi huonosti, kun armas ei ollut vieressä. Se on kummaa, sillä minulla ei ole mitään ongelmaa olla itsekseni muutamaa päivää kotona, mutta silti se meinaa vaikuttaa yöuniin. Ja toki mielessä pyöri myös ne sata asiaa, jotka pitää hoitaa vielä ennen suurta päivää. Silti väsymyksestä huolimatta fiilis on mainio. Monet ystävät odottavat jo lauantaita ja se tieto on ehkä paras tsemppari jännitykseen. Lisäksi äitini päivittää joka päivä Facebookiin yhden hääjärjestelykuvan. Se on kuin joulukalenteri, sillä äitini ja siskoni ovat molemmat sisustusalalla ja ovat saaneet kutakuinkin vapaat kädet meidän hääpaikan somistuksessa. Luotan heidän tyylitajuunsa sataprosenttisesti ja joka päivä ilmestyvä kuva on saanut minut huokailemaan ihastuksesta.
 
Eilen kuvaan ilmestyi somistuksessa käytettävää puuvillaharsoa, johon on painettu meidän häävalssimme nimi, Onnelliset. Sama teksti toistuu hääauton takalasissa ja onpa se kaiverrettu myös vihkisormuksiimme.


 
 


kuvat Seida
(Mainitsethan kohteliaita tapoja noudattaen lähteen, jos kopioit.)

4 kommenttia:

 1. Ihanaa ihanaa, ei oo enää kauaa teilläkään! Vaikka viimeinen viikko voi tuntua kiireiseltä ja stressaavalta, niin muista nauttia myös näistä viimeisistä hääsuunnittelu ja -toteutushetkistä!

  Lauantaina sitten räjähtää!! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tuo kommentti tuli selkeästi uunituoreiden kokemusten kautta ja sitä on erityisen hyvä uskoa! ;) Voi että, vähiin käy nämä jäljellä olevat päivät, huippua!! :D

   Poista
 2. Ihanan levollisen oloisena olet! Nauti nyt joka hetkestä. Onpa upeat sormukset teillä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Vasemmanpuoleisessa eli minun sormuksessani on keskellä isäni keltakultainen kihlasormus ja siihen upotettu äitini rippisormuksen kivi. Oikealla koreileva sulhon sormus on Kalevala korun Muistojen päivä -sormus. Olemme itse oikein tyytyväisiä näihin. Pian ne ovat oikeilla paikoillaankin. :)

   Poista

Ajatuksia, ideoita, fiilistelyä...