27.10.2012

Vihkipaikka


Kuvitelkaa tähän kuvaan kypsä loppukesän iltapäivä, aurinko, juhlavieraat, hääpari, saippuakuplat ja viulumusiikki. Viikko sitten kävin ohimennen katsomassa tulevaa vihkipaikkaamme ja se oli juuri niin ihana kuin ajattelinkin. Juhlavieraat mahtuvat hyvin sillalle tai sen välittömään läheisyyteen, ja sillan saa halutessaan jotenkin kivasti koristeltua kukilla tai koivuilla, vaikka minusta se on oikein kaunis näinkin.

Vihkiminen ulkona tuntuu meidän mielestämme ajatuksena rennommalta kirkkovihkimiseen verrattuna, koska ihmiset voivat seisoa vapaammin, kattona on taivas ja seininä puut ja ympärillä kaikki luonnon äänet. Pidän tulevan vihkipaikkamme äänimaailmasta, joka varmaan rauhoittaa osaltaan muuten niin jännittävää tilannetta, kun koski solisee vieressä, tuuli humisee puiden latvoissa ja linnut laulavat. Hieman kauempana menee maantie ja sanoin miehelleni, että jos sattuu oikein jännittävä ja tukala hetki ja Luoja suo, niin juuri silloin rekka pyyhkäisee ohitse ja muistuttaa, että maailma pyörii ympärillä edelleen. ;)


Kuva Seida

5 kommenttia:

 1. Tosi kaunis paikka ja tuo kuvailemasi tilanne vihkitilaisuudestanne kuulostaa aivan ihanalta! Itsekin rupesin haikailemaan jotain tuollaista, mutta ehkäpä me nyt kuitenkin pysymme kirkossa... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirkossa on tietty se hyvä puoli, että se toimii samanlailla olipa sää millainen tahansa. :) Meidän täytyy kehittää jokin B-suunnitelma sateen varalta, mutta hyvän sään sattuessa tuo paikka olisi unelma ja siksi haluamme ottaa sen riskin, että kaunis keli ei ole näillä leveyksillä ihan takuuvarmaa. :)

   Poista
 2. Voi ihanaa <3 En malta odottaa!

  VastaaPoista
 3. Anonyymi12.3.13

  Tuleeko teille jokin alttarintapainen tuonne? Tarviiko olla pöytä pappia, kynntilöitä, muita tarvikkeita varten?

  VastaaPoista

Ajatuksia, ideoita, fiilistelyä...