29.1.2013

Häämatkalle kohteeseen X

Haluamme häälahjaksi häämatkan, koska meillä on jo koti täynnä tavaraa, mutta emme ole matkustelleet koskaan ihan oikeasti kaukomailla Euroopan ulkopuolella. Mikäpä silloin olisi hienompi sauma matkustaa maailman ääriin kuin vasta-alkanut avioliitto? Tosin voi olla, että maailman ääret löytyvät jo Italiasta (vai Tallinnasta?!), mikäli häämatkakassaan ei kerrykään mitään. Mutta jos kertyy, niin sitten palmuja, polttavaa hiekkaa, turkoosia merta, drinkkejä uima-altaalla ja yhteistä laatuaikaa pitkän lentomatkan päässä!

Jälleen kerran häälehdistä inspiroituneena surffailu vei Mr Travelin sivuille ja sieltä löytyi mahdollisuus häämatkatiliin ja mysteerimatkaan. Mysteerimatka on siis juuri sellainen kuin miltä se kuulostaakin: hääpari ilmoittaa matkatoimistolle neljä kohdetta, johon voisivat mennä häämatkalle, muut haluamansa palvelut sekä maksimihinnan. Mr Travel järjestää matkan ja ilmoittaa kohteen sitten, kun hääpari haluaa tai tietenkin viimeistään pikkuista ennen sovittua lähtöpäivää. Mysteerimatkan voi myös yhdistää häämatkatiliin, mikä olisi melkoisen hauska paketti.

Mysteerimatka toimisi hyvin varsinkin silloin, kun kaikki kaukokohteet ja hiekkarannat tuntuvat yhtä eksoottisilta. Mysteerimatka toisi myös kivan mausteen häälahjatoiveeseen. Kutsun mukana hääinfossa voisi kertoa jotenkin hauskasti ja lyhyesti mysteerimatkan ideasta ja myöhemmin kiitoskorttien yhteydessä paljastaa kuinka mysteeri ratkesi.

Voisitko sinä valita häämatkaksi mysteerimatkan?kuva www.plaza.fi

6 kommenttia:

 1. Onpa hauska konsepti! En oo ikinä ennen kuullut tällaisesta. Ehdottomasti voisin kokeilla! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkään en ollut koskaan kuullut tuommoisesta. Ideana aivan loistava! Ja tuon etuna on käsittääkseni se, että matkatoimisto pystyy hyödyntämään tarjouksia ym. toisenlailla, kun ovat itse täysin puikoissa.

   Poista
 2. Hauska idea! Olisin voinut myös vastaavassa tilanteessa kokeilla. Tuossa on tosiaan lahjanantajillekin mukavaa se, että varsinainen kohde tulee yllärinä, joka voidaan paljastaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta, joillekin vieraille rahalahjan antaminen voi tuntua tosi tylsältä, joten mysteerimatka toisi siihen hyvän lisävivahteen. :)

   Poista
 3. Mahtava idea tuo mysteerimatka! Harmi vaan, että en varmasti saa isäntää suostumaan moiseen:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä oli eilen vähän sama meininki, kun luin tuosta ja innostuin heti, että meille tää, mutta sulho ei lämmennyt, vaan mietti, että mysteerimatka kuulostaa sanana just siltä, että lahjarahat laitetaan suoraan matkatoimistolle ja me saadaan postissa risteilylahjakortti Tallinnaan. :D Toisaalta tuo kyseinen kaksilahkeinen on vähän hitaasti lämpenevää sorttia, joten en usko, että mysteerimatkan kohdalla peli on vielä täysin menetetty, koska tällaiselle ei lainkaan kaukomaita kiertäneelle parille tuo sopisi tosi hyvin ja toisi hauskan lisämausteen koko häämatkaan. :)

   Poista

Ajatuksia, ideoita, fiilistelyä...