22.2.2013

Asiaa kauluksesta

Oijoi, tapaan ensi viikolla ompelijan hääpuvun suunnittelun tiimoilta ja nyt inspiraatiokuvat ovat enemmän kuin tarpeen! Olen miettinyt, että lyhyt kellohelmainen puku voisi olla aika yksinkertainen, mutta siinä saisi kuitenkin olla jokin juju helmassa, kauluksessa tai sitten hiuskoristeena. Kokeilin Jyväskylän häämessuilla charleston-tyylistä pukua, joka tosiaan sopi enemmän pitkälle gasellinjalkaiselle naiselle kuin tällaiselle savolaiselle perunankaivajalle, mutta jonka ihana pitsinen poolokaulus jäi mieleen. Voisiko sen yhdistää simppelin kellohelman kanssa? Kuva on napattu nopeasti kännykän kameralla, joten laatu on tosi kehno, mutta idea tulee varmasti ilmi:Mitä mieltä te olette tuollaisesta kauluksesta? Vai olisiko sittenkin olkaimeton malli 
parempi?
  


kuvat weheartit.com

6 kommenttia:

 1. Todellakin tuollaisen pitsikauluksen voi yhdistää kellohelmaan, ainakin minun mielestäni! Sydänpääntie sopii myös tosi hyvin ja jujua tuollaiseen pukuunkin on varmasti helppo keksiä, esim. asusteidenkin kautta, jos itse puvusta haluaa kuitenkin simppelimmän. Minä lämpenen erityisesti värikkäille alushameille kellohelmojen kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, vaihtoehtoja on kyllä tosi paljon! Monissa kuvissa on kellohelmaisen valkoisen mekon kanssa värikkäät kengät ja sekin on aika hauska juju. :)

   Poista
 2. Ehdottomasti tommonen pitsikaulus sopii myös lyhyeen helmaan. Mä näkisin että paremminkin kuin pitkän helman kans :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se voi olla! Täytyy tuumailla ompelijan kanssa. :)

   Poista
 3. Anonyymi27.2.13

  Hei
  Olen sitä mieltä että sydänpääntie sopii sinulle jos olet pieni ja siro morsian. Mutta jos omaat pitkän ja hoikan kaulan niin sitten noi pari muuta aihtoehtoa käy. Pienelle ja sirolle ihmiselle ne antaa yhä pienemmän vaikutelman. Sydänpääntie antaa pidemmän vaikutelman.
  t. mummeli puuhamaasta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, kiitos vinkistä! Odottelen juuri ompelijaa kylään ja kohta ruvetaan pohtimaan... :)

   Poista

Ajatuksia, ideoita, fiilistelyä...