4.2.2013

Kuplavolkkari, levyjen pyörittäjä ja savua puskeva kone

Kylläpä meitä eilen illalla hymyilytti. Kaksi hääjärjestelyihin liittyvää asiaa ratkesi hienosti ystävien avustuksella kertaheitolla. Ensinnäkin olimme koko ajan miettineet hääautoksemme erästä ystävämme oranssia kuplavolkkaria ja eilen kupla muuttui ajatuksesta todeksi, kun sulho kysyi kuplan omistajalta asiasta. Ja kuplan omistaja oli iloksemme erittäin otettu tästä! Mies ei kuulemma meinannut ottaa kesäautoaan tänä vuonna liikennekäyttöön ollenkaan, mutta hääuutisemme ja kuplan kunniatehtävä hääautona muutti suunnitelmat hetkessä. Nyt meille siis tulee hääautoksi oranssi kuplavolkkari, joka kaiken lisäksi pitää kovaa meteliä viritetyn moottorinsa takia. Kyllä sillä kelpaa ajella kunniakierroksia kirkonkylällä sillä aikaa, kun hääväki siirtyy juhlapaikalle! 
Tästä innostuneena sulho soitti illalla vielä toiselle ystävällemme, joka mahtavalla meiningillään ylitti odotuksemme moninkertaisesti. Olen aiemmin kertonut, että meille tulee hääbändi, joka soittaa svengaavaa musiikkia. Bändi soittaa kolme settiä, joista ensimmäinen on hieman perinteisempää lavatanssimusiikkia ja kaksi jälkimmäistä settiä täyttyvät 1960- ja 1970-luvun discomeiningistä. Koska syrjäisellä juhlapaikallamme pystyy juhlimaan vaikka seuraavaan aamuun asti ja suurin osa vieraslistamme ihmisistä on nuoria aikuisia, haluamme juhlien jatkuvan myös bändin keikan jälkeen. Olimme miettineet, että jatkojen musiikki hoidetaan Spotify-listalla, mutta mielessä pyöri myös ajatus DJ-ystävästämme. Eilen sulho siis soitti DJ:lle ja tämä mies suostui empimättä hoitamaan jatkojen musiikkitarjonnan. Saamme valita haluammeko hänet pyörittämään levyjä vai miksaamaan valmiin soittolistan. Kumpikin onnistuu vaivatta. Ja lisäksi hän sanoi järjestävänsä juhliin oikeanlaiset musiikkilaitteet, valot ja jopa savukoneen. Siis mieletöntä! Korvausta hän ei suostunut ottamaan ja niinpä sulhoni sanoi hänelle viisaasti, että hänen ei tarvitsisi missään nimessä tämän jälkeen uhrata ajatustakaan meidän häälahjoihimme.On huikeaa, kun elämään kuuluu niin taitavia, hyviä ystäviä. Meillä toteutetaan ystävien avustuksella monta häihin liittyvää järjestelyä kuten näiden edellä hehkutettujen lisäksi hääpaikan somistus, korttien suunnittelu ja taitto sekä valokuvaus. Siinä on monta syytä tuntea syvää kiitollisuutta siitä, miten ystävät ovat elämässä mukana niin arjessa kuin suurina juhlapäivinäkin. Ja voitte uskoa, että eilisen jälkeen täällä on nyt tosi innostunut ja odottava tunnelma, ja hääkuume koholla niin morsiamen kuin sulhonkin otsalohkoilla!

kuvat weheartit.com

4 kommenttia:

  1. Mahtavaa! kumpa meilläkin järjestyisi asiat noin:) Veljeni on dj ja hän suostui ainoastaan tekemään soittolistan:(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olisiko veljelläsi ketään dj-kaveria? Vaikka sellaista, joka hoitaisi dj-hommia harrastuksenaan? Meillä nimittäin veljen kavereista etsitään "baarimikot" hääjuhlaan tulevan baaritiskin taakse. :D

      Poista

Ajatuksia, ideoita, fiilistelyä...