25.2.2013

Paukkumaissia yökiitäjille

Häävalssin hempeilystä on hyvä siirtyä jatkoille. Kuten olen kertonut, juhlapaikassamme saa juhlia niin pitkälle yöhön kuin intoa vain riittää. Meillä jatkot toteutetaan periaatteessa omina bileinään. Niistä tulee ohjelmarunkoon oma mainintansa, ne alkavat näillä näkymin ilotulituksen jälkeen, niitä tahdittaa dj ja baarinkin olisi tarkoitus olla auki niin kauan kuin väkeä juhlissa riittää. Toivon totisesti, että veljeni saa hankittua pari kivaa ja näppärää baarimikkoa tiskin taakse drinkkejä vääntämään, jotka paneutuvat hommaan täysillä pitkälle yöhön. Täytyy keksiä jokin hyvä palkkio pojille! 

Jatkoilla olisi kiva tarjota jotain naposteltavaa ja keksin, että kevyesti vintage-teemaisiin häihin voisi sopia popcorn! Tässä kohtaan astuisi kaukaa kierretty askartelu viimeistään kuvioihin, sillä popcorneja olisi hauska laittaa tarjolle pieniin vintage-henkisiin pahvitötteröihin. Bokseja saa toki ostettua valmiiksi, mutta ne pystyisi halutessaan suunnittelemaan itse ja tulostamaan paksummalle paperille, josta ne sitten omin pikku kätösin taiteltaisiin valmiiksi. Netin syövereistä löytyy valmiita kaavoja popcorn-bokseille kuten esimerkiksi tämä tässä:



Popcorn olisi hyvin edullista, vähän vanhanaikaistakin ja ihan nättiäkin tarjoiltavaa pikkutunneilla. Boksit voisi suunnitella häiden teemaan sopivaksi ja ryhmitellä baaritiskin toiseen päähän valmiiksi ennen jatkoja. Kivoja ideoita popcorn-bokseiksi on netti tulvillaan:





 




 


kuvat 
pdfcast.net
etsy.com

4 kommenttia:

  1. Ou nou.. Tais tulla mulle lisää askarteltavaa :D :D

    http://meidanideat.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, hauskaa, että sait ideoita! :)

      Poista
  2. Anonyymi26.2.13

    Aivan loistava idea, kuten kaikki muukin. :) Ihanan erilaista tuonne landelle. :) T, KH

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jes, vaikka tokihan kaikissa näissä on näpräilytalkoiden vaara. ;)

      Poista

Ajatuksia, ideoita, fiilistelyä...