18.8.2013

Hääkertomus alkaa

Hei kaikille pitkästä aikaa! Täällä ollaan oltu avioliitossa nyt viikon verran ja nautittu häiden jälkeen rentouttavista lomapäivistä saaristomaisemissa Ahvenanmaalla. Häät ovat pyörineet mielessä päivittäin, ystävät ovat laitelleet viestejä ja sosiaaliseen mediaan on linkitelty kuvia häistämme. Se tuntuu aivan upealta, sillä päivä oli meille kahdelle hyvin tärkeä ja onnistunut, mutta nämä viestit, kuvat ja kiitokset kertovat, ettemme suinkaan olleet mieheni kanssa ainoat, jotka viihtyivät ja nauttivat! 

Rupean nyt hiljalleen purkamaan pitkää hääkertomusta. Häitä edeltävänä päivänä touhuttiin hääpaikalla vielä lähes iltaan asti. Molempien perheenjäsenet olivat mukana ja samoin kaaso ja bestman puolisoineen. Häiden aattona minulle tehtiin koekampaus ja samalla tuttu kampaaja suki myös mieheni kuontalon kuntoon. Sitten sulho ajoi Lahteen hakemaan sakettia Glamourista. Glamourista on myös minun pukuni, kaason puku ja morsiusneidon puku. Siellä on ihanaa palvelua, joten suosittelen ehdottomasti kaikille Lahden ja lähialueen hääpareille.

Häiden aattoiltana lämpeni pihasauna ja vaikka meitä oli iso porukka paikalla, pääsimme pakenemaan sulhon kanssa kahdestaan saunaan. Isäni toi meille sinne vastataiteltun saunavastankin. Saunominen kahdestaan oli varmaan koko häitä edeltävien päivien ihanin hetki. Rentoutumista, rauhoittumista, hiljaisuutta, jutustelua ihan pian koittavasta jännittävästä ja odotetusta päivästä.

Häitä edeltävän yön nukuin levottomasti. Minulla oli vahva fiilis siitä, että hääpäivä onnistuu hienosti ja meillä on hyvä talkootiimi paikalla ja jännityskin oli hävinnyt työmatkoille eikä ollut juuri hääjärjestelyjen viimeisinä päivinä mukaan ehtinyt. Silti mieli oli niin täynnä ajatuksia, ettei unesta tullut niin syvää kuin mitä se sitten olikin jokaisena yönä häiden jälkeen. Niin vain tunnit kuitenkin kuluivat ja pian valkeni hääpäivän aamu...

2 kommenttia:

  1. Jee, hääpäivän kertomusta odotellessa. :)

    VastaaPoista
  2. Ihanaa että ehditte häiden aattona saunomaan ja rentoutumaan :)

    VastaaPoista

Ajatuksia, ideoita, fiilistelyä...