19.8.2013

Kukat, valokuvaus ja first look

Saavuimme kaason kanssa museosillalle, jossa tapasimme sulhon, bestmanin puolisoineen sekä valokuvaajan. Sulho ja bestman toivat kukat mukanaan ja minun täytyy nyt vähän nolona myöntää, että morsiuskimppu meni tältä morsiamelta aikalailla ohi! Keskityin niin paljon suuriin linjoihin, että kukkien hankinnan annoin kokonaan äitini hoidettavaksi. Näin jo siksi, että oli kuljetusten kannalta viisainta hankkia kukat paikallisesta kukkakaupasta ja itse en työkiireiden vuoksi sinne ehtinyt. Ainoa ohjeeni hääkimpun kannalta oli, että siinä voisi olla neilikkaa ja se toive toteutui. Lisäksi matkassa oli hortensiaa ja ruusua. Kimppu oli kaunis ja morsiusneidolla oli miniversio omastani, mutta muuten kukkakauppa mokasi kyllä kukkien osalta. Äitien rintakukkiin oli jätetty tennismailan muotoinen tukiosa näkyviin, vaikka tarkoitus oli, että äideilläkin olisi hyvin yksinkertaiset kukat. Lisäksi äitien kukkiin oli pistetty orkideaa, mitä ei ollut missään muissa kukkakoristeissa. Miesten viehet olivat puolestaan täynnä kultahilettä, jota oli myöhemmin takkien liepeissä ja leuoissakin. Kun myöhemmin annettiin näistä palautetta kukkakaupalle, siellä todettiin, että kun kaikki niin tykkäävät niistä hileistä. Ei vaan tykkää ja siksi olisi kiva, että asiakkaan toiveet olisi ykkösenä. Saimme tuntuvan alennuksen kukista ja niillä sitten mentiin, mitä oli paikalle toimitettu. Se ei kuitenkaan hääparin fiilistä laskenut ja suoraan sanoen keskityin juhlissa sulhaseeni, vieraisiin ja tunnelmaan niin paljon, että jouduin kuvista katselemaan jälkeenpäin, että minkäslainen se kimppu tarkalleen ottaen olikaan! Kimppu nimittäin jatkoi matkaansa illalla, koska en hankkinut erillistä heittokimppua. 
Me halusimme järjestää valokuvauksen ennen vihkimistä, jotta vieraiden ei tarvitse odottaa juhlapaikalla, vaan juhlat pääsevät pyörähtämään heti käyntiin. Valokuvaus oli myös oikein kiva ja rento hetki, mikä varmasti rauhoitti mieltä myös vihkimistä ajatellen, kun sinne sitten asteltiin yhdessä sulhon kanssa. Päätimme toteuttaa first look -kuvan, koska näimme kuvauspaikalla ensimmäistä kertaa. First look -kuvista sain jo yhden ihanan kuvasarjan. Tässä siis oikea, aito tilanne!
 
 


kuvat Taru Sairanen

14 kommenttia:

 1. Oi mitä kuvia <3 Aivan huikeen kauniita ja varsinkin kuva missä sulho suutelee otsaa, oih <3

  VastaaPoista
 2. Komppaan korppua, kaunis laskeutuva puku!:)

  VastaaPoista
 3. ihania kuvia! näitä katsellessa meille tulee aivan varmasti myös nämä firts look kuvat!

  VastaaPoista
 4. Voi miten ihania kuvia <3

  VastaaPoista
 5. Oi ja voi mitä kuvia! :* aivan ihania! Harmi tuo teidän kukkajuttu, mutta onneksi sun kimppu oli tosi ihana :)

  VastaaPoista
 6. Hyvä ettei itku tullut! Ihan mieletöntä herkkyyttä tuossa keskimmäisessä kuvassa... Mikä lämpö ja rakkaus! <3 Ihan mun suosikki! Ootta työ niin upea pari!

  VastaaPoista
 7. Ihania kuvia! Kiva, että saitte toteutettua tuon First look-kuvauksen. :)

  VastaaPoista
 8. Kiitos!! Tuo keskimmäinen kuva on myös mun oma suosikki. Odotan jo kovasti, että saadaan lisää kuvia nähtäväksi! <3

  VastaaPoista
 9. Ihania kuvia!! :) <3

  VastaaPoista
 10. Eeei mulle tuli ihan tippa linssiin ton kuvasarjan kohdalla! Ihania kuvia <3

  VastaaPoista
 11. Samaa mieltä kuin kaikki ylläolevat! Ihania muistoja olette saaneet. <3

  VastaaPoista
 12. IHANIA kuvia! Tosi hyvin välittyy hetken tunnelma tänne ruudun toiselle puolenkin. Ootte kaunis pari!

  VastaaPoista
 13. Oi miten upeita kuvia! Ja miten ihana kampaus sulla, mielettömän upea!

  VastaaPoista
 14. Kiitos kaikille! Lettikampaus oli tosi ihana, ihanampi kuin olin osannut kuvitellakaan. :)

  VastaaPoista

Ajatuksia, ideoita, fiilistelyä...