5.8.2013

Se olisi sitten hääviikko

... joka alkaa nyt! Viikon ohjelma on kiireinen, ihana ja taatusti ikimuistoinen. Eilen illalla tihrustin itkua sulholle, että voi kun tässä nyt jännittää ihan hirveästi. Minun sulhoni on kuitenkin ihana ja vakaa kuin kallio ja sanoi minulle näin: "Sä olet järjestellyt niin paljon, että nyt annat muiden hoitaa homman loppuun!" Sulholla alkoi tänään loma ja siksi hän ottaa nyt vetovastuun järjestelyistä. Tänään hän hoitaa viimeisiä hankintoja ja viettää huomisesta alkaen aikaa hääpaikalla tulevan anopin kanssa koristellen ja valssin askeleita harjoitellen. Minä liityn seuraan keskiviikkoiltana. Eilen illalla häävalmistelumme näyttivät tällaisilta:
 
 
 
 
 
 
Hääviikon ohjelma
 
Maanantai: Ensin työpäivä ja sen jälkeen kaason lahjan hakuun, ripsihuoltoon ja ostoskeskukseen hankkimaan vessakorien tarvikkeita sekä kirjekuoria pariin yllätykseen.
 
Tiistai: Jälleen ensin työpäivä ja sitten sulhon huomenlahjan hakuun ja ottamaan kynsiin kestolakkaus. Lisäksi maanantain ja tiistain aikana täytyy järjestää vielä yksi talkooporukan lahja ja pakata ihan kaikki tavarat mukaan niin häitä kuin häiden jälkeistä lomaakin ajatellen.
 
Keskiviikko: Ja taas ensin töihin, mutta se onkin sitten viimeinen työpäivä ennen lomaa (joka varmaan tuntuu oikeasti lomalta aikaisintaan sunnuntai-iltana). Töiden jälkeen ajan hakemaan hääpukua ja sieltä sitten suoraan häävalmisteluihin.
 
Torstai ja perjantai: Valmistelua hääpaikalla.
 
Lauantai: Eräs odotettu päivä, joka toivottavasti on hyvin iloinen ja lämminhenkinen!
 
kuva Seidan sisko
 

3 kommenttia:

 1. Ihanaa hääviikkoa <3

  VastaaPoista
 2. Oikein ihanaa hääviikkoa! Pieniä vastoinkäymisiä saattaa tulla vastaan ja stressi voi yrittää ottaa niskaotetta, mutta paras neuvoni on ajatella vain itse avioitumista. Meillä jäi moni pieni yksityiskohta kiireessä ihan unohduksiin, mutta ihan sama. Sain aviomiehekseni parhaan ystäväni ja juhlat olivat upeat (kiitos vieraiden luoman tunnelman). Nämä ovatkin ne kaikkein tärkeimmät kaksi asiaa. Siispä: Nauti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Juuri tällaisia jo hääviikkonsa eläneiden kommentteja ja tsemppauksia juuri nyt kaipaankin. :) Olen jännittänyt paljon, ihan liikaakin ja pelkään sen kiihtyvän, mutta ehkä silloin aina pitää hengähtää ja huomaan, että stressiin auttaa häiden jälkeisten päivien ajatteleminen, sillä suuntaamme silloin Ahvenanmaalle nauttimaan luonnosta ja rauhasta. Kuukausi sitten naimisiin mennyt ystäväni totesi, että ennen häitä jännittää, mutta hääpäivä itsessään on silkkaa flowta eikä enää jännitä sillä tavalla. Yritän luottaa tähän ja toivoa, että juuri näin se menee. Hääpäivän flow kuulostaisi tosi ihanalta. :)

   Poista

Ajatuksia, ideoita, fiilistelyä...