6.8.2013

Tänään juhlasalissa

En malttaisi enää lainkaan odottaa huomiseen ja työpäivän jälkeen vihdoin alkavaan lomaan, niin pääsen hääjärjestelyihin mukaan ihan tosissani! Äitini ja sulho on pistänyt tänään tuulemaan ja katsokaa, mitä rakkaat ovat saaneet aikaan! Meidän juhlasali tänään!


 
 
Edit. Koska harso ja sen kiinnitys saivat kysymyksiä osakseen ja koska näpyttelin tämän päivityksen eilen pikaisesti kännykällä, tarkennan hieman. Kangas on puuvillaharsoa ja kattoon iskettiin iso koukku, johon harso ja pompomit kiinnitettiin. Pompomit roikkuvat siimalla. Vahva veikkaukseni on, että lukuisia messuosastoja yli kahdenkymmenen vuoden kokemuksella rakentanut äitini on iskenyt tuonne jonnekin myös nippusiteitä. Harson joukkoon viritettiin kolme tavallista valosarjaa, jotka pääsevät oikeuksiinsa elokuisen illan pimetessä. Odotan niin, että näen tämän tänään livenä! Juhlasalista ennen koristeluja löytyy kuvia tästä klikkaamalla ja kattoon viritetyt harsot osoittavat kuinka valkoisella kankaalla saadaan tavallisimmastakin seuratalosta hyvin kaunis ja juhlava.
 
kuva Seidan äiti 

13 kommenttia:

 1. Oooh! Upea!!kertakaikkiaan!

  VastaaPoista
 2. Voi miten hyvältä näyttää :)!!

  VastaaPoista
 3. Oi, ihana! Tuollainen olisi kyllä ihan mieletön.

  VastaaPoista
 4. Oi vitsi miten upea!!

  VastaaPoista
 5. Anonyymi6.8.13

  Upea! Hei miten tuo on viritetty kattoon? Entäs nuo pallurat, onko millä kiinni?

  VastaaPoista
 6. susanna6.8.13

  Hei! Mitä kangasta tuo on? Onko hallaharsoa? :)
  Susanna

  VastaaPoista
 7. Wau, minkä näköistä! Huikeaa! <3

  VastaaPoista
 8. Kiitos! Odotan jo kovasti, että näen tämän livenä! Kangas on ymmärtääkseni puuvillaharsoa ja kattoon iskettiin iso koukku, johon sitten sekä harso että siitä roikkuvat pompomit kiinnitettiin. Pompomit roikkuvat siimalla. Lisäksi harson joukkoon viritettiin kolme tavallista valosarjaa. :)

  VastaaPoista
 9. Anonyymi7.8.13

  voisitko hieman tarkentaa tuota koukkua... siis onko se porattu kattoon vai ....?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllä on. Tuohon tarvitaan kuitenkin tukeva koukku, että varmasti pysyy. Sitä en osaa tässä vaiheessa sanoa miten suuri koukku on, mutta sen kiinnittämiseen kysyttiin lupa taloa ylläpitävältä yhdistykseltä ja lupa onneksi saatiin. :)

   Poista
 10. Mielettömän hieno! Ja niin samassa linjassa oman näkemykseni kanssa meidän juhlapaikasta. :)

  Hitto, pitääkö mun nyt hankkia vielä niitä vihreitäkin pompomeja.. näyttää kivalta, kun on pari eri väriä. Tai harmaita.. hmm..

  VastaaPoista
 11. Anonyymi9.8.13

  Ihana! Hei mistä hankit silkkipaperit noihin pompomeihin?

  VastaaPoista

Ajatuksia, ideoita, fiilistelyä...