10.1.2013

Haaste, jossa kahdet vastaukset

Elämäni päivä -blogista tipahti minulle haaste, kiitos Medar! Haaste on kiertänyt blogeissa niin paljon, etten taida enää jatkaa sitä ja omallakin kohdalla muutan hieman kuviota. Koska sulho on tässä kuulo- ja puhe-etäisyydellä, vastasin itse hiljaa kirjoitellen ja sulho saneli omat vastauksensa. Kuin hääleikki konsanaan ja tulos on sen mukainen, joten lukuiloa!

1. Onko häillänne jokin teema? 

Morsian: Teema on edelleen hieman hakusessa. Se voisi olla oranssia, koska hääauto on oranssi. Se voisi olla 1950-luku, koska hääpuku on todennäköisesti 1950-lukulainen tyyliltään ja hääautokin on kuplavolkkari. Se voisi olla yleisesti vintage tai sitten maalaistunnelmaa tai sitten vintagea maalaistunnelmaa oranssilla höystettynä. Aika suurpiirteistä siis vielä.

Sulhanen: On.

(Ja kun morsian esitti tässä vaiheessa jatkokysymyksen, että mikä teema, niin sulhanen vastasi, että sellainen vähän retro.) 

2. Kuinka suuret häänne ovat vierasmäärältä? 

Morsian: Alun perin halusimme pienet häät, mutta kun rupesimme listaamaan vieraita sen suuremmin miettimättä, tuli listalle noin 110 nimeä, joista emme osaa liiemmin enää karsia. 

Sulhanen: Noin 120.

 (Morsian ihmetteli, mistä tuli kymmenen nimeä lisää.) 

3. Tuleeko häihinne hääleikkejä? 

Morsian: Todennäköisesti tulee ja saa tullakin, koska kaaso, bestman ja muut apujoukot saavat kyllä vapaat kädet ohjelman hoitamisessa.

Sulhanen: Oletettavasti, mutta en ole niistä niin kamalan innoissani.

4. Kuinka kauan olette varanneet hääsuunnittelulle aikaa? 

Morsian: Aikaa ei ole varattu mitenkään tietoisesti, vaan vuosi sitten keväällä rupesimme miettimään häitä vuodelle 2013 ja siitä sitten suunnitelmat ovat hiljalleen konkretisoituneet. 

Sulhanen: Vuosi ja se tuntuu juuri sopivalta ajalta.

5. Ahmitko hääaiheisia ohjelmia? 

Morsian: Enpä juuri. Satuhäitä katson joskus Yle Areenan kautta.

Sulhanen: No en! (Ja naurua päälle)

6. Kuinka paljon ennen hääpäivää aiot käydä hääpukuostoksilla?

Morsian: Sovitin viime perjantaina hääpukua ensimmäistä kertaa ikinä, joten nyt puvun etsintä on virallisesti aloitettu ja häihin on tänään tasan seitsemän kuukautta.

Sulhanen: En tiedä, ei ole stressiä. Tumma puku on jo valmiina ja vain pienet yksityiskohdat puuttuvat.

7. Mitä odotat eniten häiltänne?

Morsian: Iloista, ikimuistoista ja ihanaa juhlaa, jossa on kaikki ne elementit, jotka olemme omiin häihimme toivoneet ja joissa kaikki vieraat viihtyvät hyvin.

Sulhanen: Hyvää meininkiä ja tulevaa rouvaa!

8. Minkä mainitsisit hääsuunnittelunne erikoispiirteeksi?

Morsian: Häissä näkyy enemmän maanläheisyys ja vintage kuin glitterit ja glamour. Sama meininki on mukana myös hääsuunnittelussa eli paljon yritetään käyttää jo valmiina olevia juttuja uuden ostamisen sijaan ja päätettiin jo alussa, mihin halutaan panostaa budjetissamme. Toisin sanoen ilma on tulvillaan ihanaa häähuumaa järjen ääntä kuitenkaan unohtamatta.

Sulhanen: Helppous. Minulla ei ainakaan ole ollut mitään vaikeuksia, paitsi tietty budjetin miettimisessä.

9. Montako tuntia päivästä hengaat netissä hääaiheisilla sivustoilla?

Morsian: Olen jäänyt pahasti koukkuun hääblogeihin, joten käyn kyllä melkein päivittäin tarkastamassa oman blogilistani, josko sinne olisi tullut jotain uutta. Myös tämä oman blogin kirjoittaminen on koukuttanut aikalailla.

Sulhanen. No nolla!

10. Oletteko joutuneet tekemään kompromisseja joissakin hääsuunnitteluihin liittyvissä asioissa?

Morsian: Eipä oikeastaan, koska meillä oli alusta asti aika selkeää se, mitä haluamme tosi paljon häihimme ja mistä taas voi vähän karsia ja niissä jutuissa ei ole ilmennyt ristiriitoja. Toki tässä on se seitsemän kuukautta vielä aikaa…

Sulhanen: Ei olla jouduttu tekemään kompromisseja.

11. Tuleeko teille photo booth?

Morsian: Saattaa tulla ja valokuvaaja oli siitä ideasta innostunut, mutta katsotaan nyt vielä miten suunnitelmat etenee.

Sulhanen: Mikä?kuva weheartit.com

2 kommenttia:

  1. Tää oli kiva! Tykkäsin sulhasen 7 kysymyksen vastauksesta ja viimeisellekin nauroin ääneen :D Mainiota!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, mua nauratti myös tuo viimeinen. :D Olen usein kysellyt näitä haasteiden kysymyksiä myös sulholta ihan muuten vain ja ihan huvittaa, ettei se ole moksiskaan, vaan osallistuu joka kerta. Nyt vain ekaa kertaa keksin laittaa vastaukset myös tähän mukaan. Ihana ukko! :)

      Poista

Ajatuksia, ideoita, fiilistelyä...