2.1.2013

Kauneinta uutta vuotta 2013!

Pitkät joulun pyhät ja uusi vuosi vei kauaksi tästä blogimaailmasta ja tietokoneelta. Sen sijaan oli paljon hyviä hetkiä rakkaiden ihmisten kanssa, ulkoilua ja oleilua. Hyvä niin. Uuden vuoden yönä ilotulitusrakettien paukkeessa suutelimme sulhon kanssa ja meitä nauratti: tänä vuonna me mennään naimisiin! Tuntui kuin yhdessä hetkessä hääpäivä olisi harpannut lähemmäksi. 

Hääsuunnitelmissa rupeaa olemaan koko ajan konkreettisempia juttuja. Tässä kuussa on tarkoitus vihdoin lähteä katsomaan hääpukua. Suunnitelmissani on edelleen se 1950-luvun tyylinen mekko, mutta toki riennän mekkokauppoihin avoimin mielin, koska voihan se olla, että sitten koliseekin jonkun täysin toisenlaisen puvun kohdalla. Kalenteriin on merkitty jo 10.2., jolloin suuntaamme kaason ja siskoni kanssa Lahden Hää- ja juhlamessuille. Samana päivänä on muuten tasan puoli vuotta Suureen Päivään! Saatan myös pyörähtää Jyväskylän Hää- ja juhlamessuilla nyt tammikuun puolella Jyväskylässä asuvan ystäväni kanssa, saapi nähdä.

Myös kaapin kätköihin kulkeutuivat ensimmäiset hääpaikan koristeluun liittyvät hankinnat. Ostin alennusmyynneistä viisi pakettia tuikitavallisia valosarjoja. Tarkoitus on laittaa valosarjoja hääpaikan kattoon valkeiden kankaiden lomaan. Näin saadaan varmasti kaunista ja hämyistä tunnelmaa elokuiseen iltaan, vaikka miten paketin kyljessä lukeekin talvi. Hui, tästä se nyt sitten lähtee käyntiin, jännittävä alkuvuosi kohti elokuun kymmenettä!Paljon onnellisia hetkiä, naurua, rakkautta ja hyvää oloa vuoteen 2013! 

kuvat Seida ja weheartit.com

2 kommenttia:

Ajatuksia, ideoita, fiilistelyä...