3.1.2013

Morsiuspuku pellavasta

Olen ollut koko ajan sen 1950-luvun tyylisen lyhythelmaisen morsiuspuvun kannalla. Sitten päädyin surffailemaan Morsiusgallerian nettisivuille, mistä löytyi kokoelma pellavapukuja. Ihastuin! Pellava olisi materiaalina ekologinen ja perinteinen ja näissä puvuissa yhdistyy kauniisti linnanneitomaisuus ja kansanomaisuus. Näkisin itselläni helposti juuri tällaisen puvun, koska olen aina ollut perinteisiin ja historiaan kallellaan ja pitänyt enemmän kirjailuista kuin glittereistä. Veikkaan, että pukuvalinta kallistuu silti sinne alkuperäisten ideoiden suuntaan, mutta nämä folkhenkiset puvut ovat ehdottomasti esittelemisen arvoisia:
kuvat www.morsiusgalleria.com/mgcollection

8 kommenttia:

 1. Ensimmäinen ja toinen ovat ehdottomasti näistä suosikkini :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mun ykkössuosikki näistä on myös toi toinen! Ihanat hihat. :)

   Poista
 2. Keräsin jotain oransseja inspiraatio- ja väriteemakuvia,joita koneelle oli kertynyt, uusimpaan postaukseen :) Käy katsomassa! Paljon jäi kyllä koneen kätköihinkin, muttakun ei viitsi mitään kymmenien kuvien sulkeisia järjestää. Ehkä lisää myöhemmin.

  VastaaPoista
 3. Tuo eka on nätti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, nuo kirjailut on tosi kivoja. :)

   Poista
 4. Hilja27.2.13

  Hei vaan! Olen menossa tämän vuoden heinäkuussa itsekin naimisiin, ja etsiskelin kivoja hääblogeja, ja löysin blogisi. Hyödyllisiä ja hauskoja postauksia! Kiitos! Kivoja ja "omantyylisiä" suomalaisia hääblogeja on tosi harvassa. Itse olen löytänyt hääpukuni mallin yhden valokuvaamon kuvagalleriasta. Käypä vilkaisemassa, saattaisit tykätä. Kuva löytyy seuraavan linkin alta, se on kuvagallerian viimeinen kuva, missä vaimo ja mies seisoo halkopinon edessä (kuvaa ei pysty kopioida).

  http://www.greengingerphotography.com/index2.php#/rgallery2/1/

  Muutenkin noilla on uskomattoman hienoja valokuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Hilja! Olipa mainio linkkivinkki! Löysin tuon kuvan ja siinä puvussa on just samanlaista fiilistä, jota haluaisin omaanikin. Muutenkin tuolla on tosi kivoja valokuvia ja aika samanhenkisiä kuin mistä itse tykkään. :)

   Poista

Ajatuksia, ideoita, fiilistelyä...