15.3.2013

Sen kerran, kun naimisiin menee...

Hääpukuni on vuokrapuku, mutta haaveilin hieman siitä, että panostaisin kenkiin tositarkoituksella. Toki hääkenkien ykkösjuttu on minulle ehdottomasti se, että niillä oikeasti jaksaa juhlia pitkälle yöhön. Sen ajatuksen rinnalla kuitenkin vähän haaveilin, että hankkisin Minna Parikan kengät. Ne olisivat vähän kuin häälahja minulta minulle ja niillä voisi kopsutella näppärästi myös muissa juhlissa. Olen katsellut sillä silmällä Minna Parikan kenkiä jo kauan, mutta en ole ikinä aiemmin alkanut edes miettiä, että voisin oikeasti hankkia sellaiset itselleni. Hinta on nimittäin sen verran suolainen, että vähempikin pistää miettimään, mutta en silti taida vielä kokonaan ajatusta kuopata. Jospa laittaisin joka kuukausi 50 euroa yöpöydän laatikkoon jemmaan kesää odottamaan? Näin häiden jälkeen käsiin jäisi kauniiden muistojen lisäksi ihana aviomies, vihkisormus ja Minna Parikan kengät! Siskoni innostui tästä ideasta kovin ja hoki suurten investointien eteen aina sopivaa sen kerran kun -mantraa. 

Sen kerran, kun naimisiin menee, voi kyllä hankkia Minna Parikan kengät!
Vai? 

kuvat
trenddelacreme.com
bonjouritsjinah.blogspot.fi

14 kommenttia:

 1. Todellakin voi hankkia parikat! Ainakin minä olen hankkinut :). Omani ovat tietysti fuksiat, valkoisia kenkiä en alunperinkään halunnut, sillä minulla ei olisi niille niin paljon käyttöä. Mutta pitäähän joka tytöllä yhdet Parikat olla ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä mietin myös, että onko valkoisille kengille riittävästi käyttöä sitten myöhemmin vai pitäisikö katsella muitakin vaihtoehtoja. :)

   Poista
 2. Nuo ois kyllä aikas täydellisen näköiset hääkengiksi. Ajattelin myös, että sen kerran kun naimisiin mennään, niin panostan hyviin kenkiin ja lompsein Parikan putiikkiin. Valitettavasti eivät olleet minun jaloille tehty ne popot :( nyyh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle saattaa todennäköisesti käydä samoin, ettei ne ole mun jalkoja varten ja ensisijaista on kuitenkin se, että kengillä oikeasti jaksaa ja pystyy juhlimaan hääpäivän ajan. Ja myöhemminkin!

   Poista
 3. Nuo alimmaiset ovat tosi kivat! Ja miksei voisi hankkia laatua? Toki se maksaa, mutta "sen kerran kun" :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, ja aina Parikat saisi myytyä, jos tulee tiukka paikka. :D

   Poista
 4. Ilmanmuuta Design-kenkulit!! Itse tykkään noista siipi-kengistä. :)

  T. tuhatjalkainen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei yllätä, että sä olit tän ajatuksen kannalla. ;) Mennäänpäs joku päivä yhdessä Parikan liikkeeseen!

   Poista
 5. EHdottomasti voi ostaa Parikat:)

  VastaaPoista
 6. Joojoo helposti voi hankkia Parikat! :) nuo alemmat on niin ihanat! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä mä rupean sit kerryttämään rahaa sinne yöpöydän laatikkoon. ;)

   Poista
 7. Anonyymi25.3.13

  Yhdyn edellisiin.. ;)itsekin päätin satsata häissäni kenkiin..ja hankin Punaiset parikat.. ;) lisäksi tuli hankittua parikan sydänlaukku...ensi syksyä odotellessa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Punaiset parikat kuulostavat ihanilta, oih! :)

   Poista

Ajatuksia, ideoita, fiilistelyä...