28.11.2012

Morsian 1950-luvulta


 

Lähdemme talven aikana kaasoni kanssa katsomaan hääpukuja. Saa nähdä mitä löytyy. Olen koko ajan nähnyt mielessäni lyhyen 1950-luvun tyylisen mekon, joka sopisi keveydeltään kivasti yhteen maanläheisen ja rennon teeman kanssa. Sellaista keijumaista, kuten toinen ystäväni tyylin kuvaili osuvasti. Kuitenkin aion lähteä hääpuvun metsästykseen avoimin mielin, koska voihan se olla, että sittenkin valinta osuu ihan toisenlaiseen kauhtanaan. Eniten mietityttää se, että tekeekö tämän mallinen puku minusta entistä lyhyemmän, kun helma katkeaa polven alapuolelta? Toisaalta mieheni on minua reilusti pidempi, joten olipa minulla minkälainen puku tahansa näytän hänen rinnallaan joka tapauksessa kainalosauvalta.

kuvat fiftieswedding.com ja pinterest.com

7 kommenttia:

 1. Ihania ihania ihania!

  VastaaPoista
 2. Kainalosauvan päällä kauhtana XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kuulostaa tosi viehättävältä. :D

   Poista
 3. Voi, miten kauniita pukuja! 50-luvun simppeliä eleganssia. :) Luulen, ettei puku lyhennä sinua jos helma ei katkea heti polven alta vaan esim. säären puolesta välistä. Meillä tilanne on toisin päin, mieheni on minua lyhyempi ja siinä saakin miettiä sitten kenkävaihtoehtoja jne...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 50-luku on juurikin simppeliä, nostalgista ja romanttista. :) Joo, toki väistämättä tulee mietittyä sitä, millaiselta näytetään yhdessä kokoeron sun muun suhteen, vaikka toisaalta rakkaus ja onnellisuus kyllä huokuu parista ihan sellaisenaan, jos on huokuakseen. Onneksi. :)

   Poista
 4. Anonyymi21.1.16

  Hei ja kiitos sinulle aivan ihanasta blogista! Mistä ensimmäisen valokuvan morsiuspuku on? Olen menossa ensi kesänä naimisiin ja tuo on unelmapukuni. Mistä kyseistä tai tämän mallista voisi kysellä?

  VastaaPoista

Ajatuksia, ideoita, fiilistelyä...