21.11.2012

Mikä teemaväri?

Häissä on usein väri, joka toistuu somisteissa, kukkasissa, kutsuissa ynnä muussa. Olen ollut vihreissä häissä, violeteissa häissä ja punertavissa häissä. Kutsuista pöytäkoristeisiin toistuva väriteema tekee hääjuhlasta yhtenäisen ja selkeän. 

Olen toitottanut täällä jo useaan otteeseen, että kesäyön unelman tunnelma aiotaan löytää valojen ja luonnonmateriaalin kautta. Nämä toimivat kyllä juhlatilan somisteina ilman sen kummempaa teemaväriä, mutta jokin yhtenäinen punainen lanka tarvittaisiin kutsuja sun muuta varten. Meillä ei ole vielä konkreettisesti selvillä, minkä väriset häistä oikein tulisi. Kummallakaan meistä ei ole mitään selkeästi muut värit voittavaa lempiväriä, joka antaisi edes jonkin suunnan suunnitelmille. Minua kiehtoo ajatus yhtä paljon raikkaan keltaisesta kuin syvän punaisestakin. Tai miten olisi turkoosi? Hääauto on todennäköisesti oranssi kuplavolkkari, lähdettäisiinkö siis oranssista? Entäpä sitten värin sijaan jokin toistuva kuvio kuten sanomalehdet tai nuottiviivastot? Vanhat kehykset? Pitsiliinat? 

Minkä värinen teidän hääjuhlastanne tulee?
kuvat amoriini.com

10 kommenttia:

 1. Meillä mies toivoisi hääteeman yhdistävänä tekijänä olevan 30-luvun ja mustavalkoteeman, minä taas tykkään moderneista linjoista ja kirkkaista väreistä, kuten pinkistä ja turkoosista. Meillä tulee siis olemaan ongelma :D Luultavasti teema tulee kuitenkin olemaan suklaanruskea-pinkki-luonnonvalkoinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, ehkä siis mustavalkoista ja siihen pinkkiä päälle? :) 1930-luku teemana olisi aika jännittävä!

   Poista
 2. Meille tulee fuksiaa, vaaleanpunaista, valkoista, violettiin vivahtavaa pinkkiä ja veden turkoosia pienissä yksityiskohdissa. Raikkaita kesävärejä siis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa juurikin kesäiseltä! :)

   Poista
 3. miten olis jos tekisit yhdistelmän - sitä haalean vaalean kevyttä kesäyön tunnelmaa maustettuna kuplavolkkarin oranssilla. Veikkaan, että vois toimii!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, se voisi toimia, että olisi muuten sellaista kevyttä ja harmonista värimaailmaa kuten vaikka vaaleaa harmaata, luonnonvalkoista, pellavaa jne. ja oranssi olisi sitten tehostevärinä.

   Poista
 4. Tuo luonnonvalkoinen/pellava/ja varmaankin beigen tai ruskean sävyt yhdistettynä oranssiin kuulostaa tosi hyvältä! Ja siihen värimaailmaan sopii ihanasti jos haluat toistaa myös tuota pitsiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta, pitsi sopisi hyvin juuri kesäyön hentoon tunnelmaan maanläheisten värien kanssa ja sitten se oranssi tehosteeksi. :)

   Poista
 5. Anonyymi23.11.12

  Minun lempiväri on pinkki ja turkoosi, ja mieheni taas punainen. Muutenkaan ei taideta olla niitä kaikkein konservatiivisimpia persoonia.. Taidettiin siis yllättää itse itsemme kun sovimme hääjuhlan väriteemaksi valkoisen ja kullan. Jotenkin koen sen hyvin glamour-henkiseksi ja sisälläni asuukin pikku blingbling-hirviö ;) Myös mieheni kokee omakseen hyvin klassisen kimaltelevan ja tyylikkään hääympäristön!
  Tuo ideasi maanläheisistä väreistä ja vaikka sitten oranssista tehosteväristä on aivan mahtava!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valkoinen ja kulta on aina juhlava väripari ja niillä saa takuuvarmasti luotua glamour-tunnelmaa hääjuhlaan. :)

   Poista

Ajatuksia, ideoita, fiilistelyä...