26.11.2012

Tilannekatsaus marraskuun lopussa

Pitopalvelu on nyt tilattu ja hinnat saatu neuvoteltua kohdilleen. Uskaltauduimme tinkimään ja ehdottamaan menun muokkaamista meille hinnaltaan sopivammaksi ja se kannatti. Kaiken lisäksi pitopalveluksi valikoitui yritys, josta olemme kuulleet oikein hyvää palautetta, joten nyt voi jatkaa suunnitteluja kevyin mielin.

Teemaväri rupeaa hahmottumaan ja kyllä vain, lähtökohtana on se oranssi kuplavolkkari. Ja tulisiko sitten sen rinnalle beigeä, pellavaa ja luonnonvalkoista? Sitä kesäyön unelmaa.

Alkuvuonna lähdetään käymään häämessuilla naisporukalla. Aika jännittävää. Olen kerran esiintynyt pianon ääressä häämuotinäytöksessä mallien käyskennellessä catwalkille valkoisissaan, mutta siinä onkin kaikki tämäntyyppisiin tapahtumiin liittyvät kokemukset. Ehkä näytteilleasettajia ja muotinäytöksiä osaa nyt katsella aivan eri valossa.

Vihkisormusta on mietitty ja materiaaliksi valikoituu todennäköisesti moderni titaani tai damascus-teräs. Todennäköisesti otan käyttöön pelkän leveän vihkisormuksen. Sormuksesta tulee näillä näkymin siis aika miehekäs. Käteni ovat muuhun kokooni verraten aika suuret, joten suuri ja selkeä sormus sopii näihin nakkisormiin kivasti. Näitä lapioita ei voi lapasiinkaan jatkuvasti piilottaa, joten otetaan isojen sormien edut reippaasti käyttöön. 

Häälehdet rantautuvat yksi kerrallaan aamiaispöytään. Syön arkisin usein aamiaisen ennen miestäni, joten lehdet sopivat täydellisesti hiljaisiin aamuihin. Hauskinta tässä on se, että tullessani iltapäivällä kotiin huomaan avonaisen lehden kääntyneen yllättävänkin usein miehen paikan kohdalle. Enpä taida siis olla ainoa tässä taloudessa, joka hörppää aamukahvinsa häälehtiä selaillen. kuva weheartit.com

2 kommenttia:

  1. Mukavaa ettet ole ainoa jolla on taloudessanne uteliaisuutta ja mielenkiintoa lehtiä kohtaan :) Ja häämessut kuulostaa niin ihanalta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, kyllä tässä on tietysti yhteisen projektin henkeä ilmassa, mutta en ihan heti olisi sitä uskonut, että sulhokin tarttuu häälehtiin. :) Mutta ennemmin näin! :) Lahdessakin on hää- ja juhlamessut helmikuussa. Jos aikataulut sattuu kohdalleen, niin lähdetään vaikka porukalla katselemaan. :)

      Poista

Ajatuksia, ideoita, fiilistelyä...