9.11.2012

Sulhasen unelma


Mieheni haluaa hääjuhlassa keskiyön aikaan järjestää ilotulituksen suuren juhlan kunniaksi. Tarkoitus olisi saada hankittua valmis ilotulituspata, joka tosiaan näyttäisi joltain sen sijaan, että ammuttaisiin yksittäisiä keppejä ilmaan. Lisäksi tätä varten täytyy nimetä vastuuhenkilö hoitamaan ilotulitusta yöllä, kysyä paikalliselta paloasemalta lupa ja toivoa, ettei elokuussa ole metsäpalovaroitusta voimassa. Saa nähdä kuinka meillä elokuun yössä paukkuu!

kyllä vain, idylliä pursotettiin osoitteesta weheartit.com

4 kommenttia:

 1. Ilotulitus, kuinka mahtavaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli syy siihen, miksi halusimme häät loppukesälle. Tosin vielä täytyy ottaa selvää minkä hintaista ilotulitus on ja tekeekö se kamalan plussan hääbudjettiin. Toivottavasti sulhon unelma toteutuu! :)

   Poista
 2. Ilotulitukset on aina mahtavia! Pienessäkin muotoa. Minä tykkään. Niitä paukkuja kannattaa kysellä varmaan suoraan niiltä valmistajilta (tai ketä on esim. siinä Helsingin ilotulituksessa järjestäjinä) ellette ole jo kysyneet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ollaan oltu yhteyksissä jo yhteen valmistajaan. Näin se takuulla onkin toimittava, koska ilotulituksia tuskin saa säilyttää varastossa uudenvuoden jälkeen elokuuta odottamassa!

   Poista

Ajatuksia, ideoita, fiilistelyä...