1.3.2013

Kutsut ja kuvaus

Hääkuvauksemme hoitaa hyvä ja taitava ystävämme Taru, jonka blogista Capture everything löytyy hänen taidonnäytteitään, kannattaa käydä katsomassa! Taru tulee huomenna kuvaamaan meitä kutsukortteja varten ja luotamme täysin Tarun photoshop-taitoihin, koska näin lumiseen aikaan ei todellakaan pysty ottamaan ulkona kuvia elokuisten häiden kutsuja varten. Kuvat siis otetaan ihan vain meillä ja sitten nykyteknologian avustuksella vaihdetaan taustalta laminaatti lautalankkuihin tai ihan vain valkoiseksi, mitä nyt ikinä keksitäänkään. 

Olemme miettineet, että otamme kuvat juhlatamineissa eli minulla hame ja korkokengät ja sulholla suorat housut ja mustat kengät. Lisäksi otamme kuvat myös rennommalla lookilla kuten paljain jaloin, molemmilla farkut jalassa ja kumisaappaiden kanssa. Ehkäpä laitan kuvaukseen myös oranssin hameeni, koska meillähän on se oranssi kuplavolkkari hääautona ja oranssi kenties yksi teemaväri...


  kuvat
flickr.com
mindfulmod.com
favim.com
pinterest.com

2 kommenttia:

  1. Oi kuinka kiva idea!!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kuvaussessio oli tosi tehokas ja tällä hetkellä kuvat ovat Tarulla muokattavana. Toivottavasti saadaan kivat kortit aikaiseksi. :)

      Poista

Ajatuksia, ideoita, fiilistelyä...