29.3.2013

Mitä vieraille lahjaksi?

Häissä on perinteisesti jaettu hääkarkkeja vieraille, joissa kauniisiin kääröihin kietaistut karamellit ovat saaneet mukaansa rakkauteen liittyvän aforismin. Hääkarkit ovat helppo ja kiva idea, mutta ennen kuin rupeamme karkkilaatuja valitsemaan haluaisin miettiä myös muita vaihtoehtoja häälahjoiksi. 

Internetin kätköistä löytyy ties minkälaisia vinkkejä. Vieraita voi ilahduttaa vaikkapa saippualla, kynttilöillä, teellä, hunajalla tai onpa joku kutonut jopa villasukat jokaiselle vieraalle! Jälkimmäinen on ehkä hyvä vaihtoehto käsitöiden suurelle ystävälle ja pienelle hääjuhlalle. Tee sopii minusta ihanasti erityisesti talvihäihin. Kynttilät puolestaan voisi ollakin elokuisten häiden juttu, koska silloin illat rupeavat hiljalleen pimenemään syksyä kohti. Ehkä tärkeintä on kuitenkin se, että olisi kiva antaa jotain kuluvaa ja käytännöllistä suoraan sanotun krääsän sijaan eli meiltä ei ainakaan anneta vieraillemme omalla kuvallamme koristeltua jääkaappimagneettia tai avaimenperää.

Vieraslahjat ovat vielä tarkan pohdinnan alla, mutta se on ainakin varma, että aforismeja haluan laittaa lahjojen yhteyteen. Rakastan aforismeja ja viime keväänä kirjoitin niitä ylös ystäviemme hääkarkkeja varten jo sillä ajatuksella, että näitä käytetään meidän häissämmekin!
kuvat
haat.fi
amoriini.com


2 kommenttia:

 1. Miten tuo lemmenmaito oikeen toimii? Onko se vaan pahvinen joku juttu jonka sisään voi laittaa jotain vai?
  Ihan hauskoja ideoita sulla :)

  Meille ei todennäköisesti tule erikseen vieraslahjoja vaan karkkibuffa toimittaa sen virkaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käsittääkseni se on vain pakkaus eikä sisällä varsinaisesti mitään juomaa. Näin ainakin itse sitä hyödyntäisin. :)

   Poista

Ajatuksia, ideoita, fiilistelyä...