4.3.2013

Yli 400 kuvaa

Viikonloppuna otimme siis kuvia kutsukortteja varten. Kuvaussessio oli tosi tehokas. Taru tuli käymään meillä ja aikaa oli noin tunti. Äkkiä kannettiin piano sivuun valkoisen seinän edestä, riisuttiin sukat ja ruvettiin räpsimään. Tunnissa kameralle tallentui yli 400 kuvaa! Taru nauroikin, että tosi kiva ilta edessä, kun rupeaa käymään kuvia läpi ja kaikki ne yli 400 kuvaa on ainoastaan meidän jaloista.

Otimme kuvia erilaisissa asennoissa ja eri vaatteissa. Meillä oli molemmilla rennosti farkut ja paljaat jalat sekä country-fiiliksellä farkut ja bootsit. Minä pistin farkkujen tilalle retrosti oranssin hameen ja toiseen kuvaan juhlavammin valkoisen hameen ja silloin sulhokin vaihtoi farkut puvun housuihin. Kameran näytössä kuvat näyttivät hauskoilta sellaisinaan ja Taru muokkaa niitä erilaisille taustoille ja sävytyksille. Toiveina oli ainakin seepia, mustavalkoinen ja kellastunut versio, mutta Tarun taidot tuntien luvassa voi olla monenlaisia vaihtoehtoja. Saa nähdä, nouseeko jokin ylitse muiden vai ratkaistaanko lopullinen kutsuun tuleva versio kolikolla.
kuva weheartit.com

8 kommenttia:

 1. Kuulostaa ihanalta :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee! Toivottavasti lopputuloskin on ihana. Ainakin lähipiiristä löytyneet valokuvaaja ja kutsujen suunnittelija ovat niin taidokkaita, että voin hyvillä mielin jättää homman heidän haltuunsa ja keskittyä itse teksteihin. :)

   Poista
 2. Kuulostaa hyvältä, vilautathan meillekin sit jotain, jooko? :D

  VastaaPoista
 3. Oi täälläkin heräsi mielenkiinnon tunteet nähdä joku kuva. :>>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enköhän mä tänne muutaman laita, kun saadaan ne sulhon kanssa nähtäväksi. Odotus on kova jo! :)

   Poista
 4. Kuulostaa todella hauskalta, mäkin vaadin tänne sitten kuvia näytille! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaatimuksiin vastataan lähiviikkoina! :D

   Poista

Ajatuksia, ideoita, fiilistelyä...