13.11.2012

Kuontalon koristus

Kirjoitin aiemmin siitä, että haluaisin ehkä morsiuspuvun 1950-luvun helmanpituudella, joka siis yltäisi hieman polven alapuolelle. Eräällä ystävälläni oli tämäntyyppinen hääpuku ja hän sanoi puvun eduksi sen, että helmat pysyivät koko juhlapäivän ajan siisteinä. Tämä voisi toimia hyvin nimenomaan meidän ulkovihkimistä ajatellen.

Mutta entäs tukka? Aion mennä naimisiin omalla tukallani ilman lisäkkeitä. Tukkani on jo nyt pitkä muuten, mutta täällä on vimmattu etutukan kasvatus parhaillaan meneillään. Etutukan kasvatus on vähintään hermoja riipivää hommaa ja monet kerrat olen miettinyt, että kohta kyllä pätkäisen tämän perhanan liiskan, joka tulee vain ärsyttävästi silmille ja näyttääkin hölmöltä. Silti yritän vain malttaa elää tämän hitaasti kasvavan etutukan kanssa, koska haluan kauniin kampauksen hääpäivänäni kuten jokainen morsian. Pukua minulla ei vielä ole, mutta tyylini tuntien se tulee olemaan malliltaan ja koristuksiltaan aika yksinkertainen. Huntua en aio hankkia, vaan kampaus saisi toimia puvun kruununa ja hunnun sijaan kuontaloa voisi koristaa kukkaset tai jokin hieman vintage ja pitsinen hiuskoriste. Näistä alla olevista kuvista minua kiehtovat eritoten tuo letti ja alin kuva, jossa kampausta koristavat päivänkakkarat. Boheemia, maanläheistä ja erilaista!


kuvat weheartit.com ja etsy.com

7 kommenttia:

 1. Nuo pitsiripustukset mitkä tulevat silmille ovat jotenkin hurmaavia! Tykkään! Ja kannatan. Tykkään kuvista 1, 4, 5 ja 6 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, saa nähdä millainen sitten lopulta päähän päätyy. Pitsit ovat ihanat ja samoin aidot kukat.

   Poista
 2. Ton letin alla oleva on nätti :) mut jos on kukkia, niin voi olla myös ampiaisia..... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan, enpä tullutkaan ajatelleeksi luonnon kiertokulkua noin pitkälle. :D

   Poista
 3. Ja aidot kukat voi illasta näyttää jo vähemmän kruunulta ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sekin! :D Vaikka toisaalta illasta voi koko muu juhlakansakin aina hääparia myöten näyttää vähemmän raikkaalta. Onneks elokuussa rupeaa olemaan jo hämärää... ;D

   Poista
 4. Erittäin hyvä pointti :D

  VastaaPoista

Ajatuksia, ideoita, fiilistelyä...