8.11.2012

Valoja ja voimapaperia

Löysinpä upean, inspiroivan sivuston, Hey Look! Ihastuin ideaan, jossa juhlasomistuksessa oli käytetty arkista voimapaperia. Voimapaperi on vähän kuin roudarinteippi - aivan yhtä käytännöllinen joka tilanteeseen. Erityisesti tykästyin siihen, miten voimapaperia voi hyödyntää samaan aikaan pöytäliinana ja paikkamerkintöinä. Pitäisikö meille häihin sittenkin tulla plaseeraus ihan vain, koska nämä näyttävät niin kivoilta?



Samaiselta sivustolta löytyi myös mainioita valosommitelmia. Pidän aina näistä kuvista, joissa on paljon pieniä valoja eri puolilla juhlatilaa. Ehkä näin karukin tila muuttuu hetkessä juhlavaksi, tunnelmalliseksi ja jopa taianomaiseksi. Tähän vielä elokuinen ilta ympärille, oi!



kuvat heylook.fi

4 kommenttia:

  1. Taas olet löytänyt aarteita tänne blogiisi! Itse tykkään voimapaperista... sopii mm. korttiaskarteluunkin niin hyvin! :) Ja valot luo tunnelmaa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Just tänä aamuna töihin ajaessani mietin, että meillä on kotona kolme tavallista valosarjaa, joten jospa siis saisi juhlatilan kattoon laitettua paljon valkoista harsoa ja niiden joukkoon valosarjoja, niin eivät näyttäisi edes jouluisilta. Hmm... :)

      Poista
  2. Oih kävin vilkaisemassa HEY LOOK -sivustoa IHANA! Kiitos vinkistä! :) Jään lukemaan blogiasi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin sain vinkin tuohon sivustoon ja siksi hyvä on laitettava kiertämään. :) Tervetuloa lukijaksi!! :)

      Poista

Ajatuksia, ideoita, fiilistelyä...