18.7.2013

Diili

Kerroin täällä viime kuussa, että meillä on mainio diili toisen hääporukan kanssa, jotka järjestävät nyt tulevana lauantaina häät samassa paikassa kuin me. Tällä viikolla äiti on ollut heidän apunaan laittamassa juhlatilaa valmiiksi ja niinpä siis myös meidän häiden koristelut ovat pyörähtäneet käyntiin. Sain äidiltä muutaman kuvan muuttuneesta salista ja täytyy sanoa, että yksinkertaisesti valkoisilla verhoilla saadaan ihmeitä aikaan.
 
Kas, tässä kuva salista ennen sinne saapunutta hääpyörremyrskyä:


 
 
Raidalliset verhot íkkunoissa ovat ihan ok ja tuovat tupamaista fiilistä hirsiseinien kanssa, mutta näyttämön kukertava rimpsuverho päätettiin heivata sivuun heti kättelyssä. Sitten syntyi diili ja sivuverhot ja näyttämöverhot vaihdettiin valkoisiin ja pirttipenkkien tilalle tuotiin yksittäiset vanhat koulutuolit, jotta istuutuminen kapeiden hameiden kanssa sujuu miellyttävämmin. Sali muuttui hetkessä juhlavaksi ja hirsiseinätkin tulevat nyt vielä kauniimmin esiin. Tähän vielä tunnelmavalaistus, kattaus ja salin täydeltä ystäviä, niin hyvä tulee:
 Ylin kuva juhlapaikan omilta internet-sivuilta. (Koska en ole täällä juhlapaikkamme sijaintia paljastanut, vaikka jotkut nokkelat sen saattavat arvatakin, saa linkin erikseen kysymällä.)
Kaksi alinta kuvaa räpsäissyt Seidan äiti.

6 kommenttia:

 1. Vautsi, kylläpäs pienellä vaivalla saa ison muutoksen :) Hyvältä näyttää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ja nuo valkoiset verhot luovat kivat kehykset molempien hääseurueiden omille koristeideoille. :)

   Poista
 2. Onpas kiva! Kivasti muuttui muuttamatta kuitenkaan tilan luonnetta täysin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja ihan totta, jotenkin nuo vanhat patinoituneet koulutuolit sopii tuonne tosi kivasti ja valkoiset verhot tuo vanhaa hirsiseinää vielä paremmin esiin. :)

   Poista
 3. Ihan mieletön muutos! Tämä helpottaa jälleen kerran omaa paniikkiani meidän juhlatilamme hirviöverhojen osalta. Tiedänpä ainakin millä keinoilla saisin ilmeen muutettua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, ilme muuttui kovin juhlavaksi. Valkoisia verhoja löytää varmasti edullisesti. :)

   Poista

Ajatuksia, ideoita, fiilistelyä...