25.7.2013

Kuinka elokuun morsian kaunistautuu?

Onnekkaana tyttönä sain ripsipidennykset muutama viikko sitten täydellisissä polttareissani. Kävin huollattamassa ne maanantaina ja hääviikon maanantaille minulle on varattu uusi huoltoaika, jotta varmasti ripset räpsyvät sitten hääpäivänä. Ripsipidennykset ovat erityisen hyvät silloin, kun meinaa itku tirahtaa. Ei tarvitse olla lainkaan huolissaan poskille valuvista ripsiväreistä.
 
Ripset eivät ole ainoa juttu, johon satsaan ennen häitä. Käyn värjäyttämässä hiukset ja lisäksi minulle tulee hääkampaukseen klipseillä laitettavat hiuspidennykset, jotta letistä tulee varmasti muhkea eikä lyhyt rotanhäntä. Letin joukkoon laitetaan valkoisia morsiusharso-kukkia. Hiuspidennyksistä en pahemmin välitä enkä olisi niihin investoinut paljoakaan, mutta minulle sattui hyvä tilaisuus ostaa vain pari kertaa käytetyt tosi siistit pidennykset siskoni ystävältä edulliseen hintaan. Kauppasin niitä jo eteenpäin eräälle ystävälleni häiden jälkeen, koska oma innostukseni ei niihin riitä hääpäivän verran pidempää, mutta klipsit varmasti säilyvät siisteinä ja käyttökelpoisina häiden (ja pesun) jälkeen.


 
 


Joskus sanoin siskolleni, etten todellakaan aio kampausta, meikkausta ja kynsien laittoa kummempiin toimenpiteisiin tarttua ennen häitä. Hius- ja ripsipidennykset tarkoittivat kohdallani räikeää takinkääntöä, josta siskoni on muistutellut kiusallaan jo muutamia kertoja. Jatkoa seuraa, sillä ennen häitä varasin ajan kynsien kestolakkaukseen, joihin haluan valkoisen lakan, ranskalaisen lakkauksen tai jonkin hillityn sävyn, esimerkiksi persikan. Vasempaan nimettömään haluaisin jonkin pienen jujun, kuvion tai strassin. Käyn laitattamassa kestolakan myös varpaisiin ja sinne tulee tietenkin jotain sinistä.

kuvat
pihastudio.wordpress.com
weheartit.com

4 kommenttia:

 1. Oijoijoi! Ja täälläkin odotetaan jo omia ripsiä ja panikoidaan hiusongelmien kanssa ja NIIIN odotetaan teidän suurta päivää!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 Ihanaa! Koko tässä häähässäkässä parasta on se tunne, ettei me olla sulhon kanssa kahdestaan liikkeellä, vaan te kaikki tärkeät elätte niin täysillä mukana! Parin viikon päästä juhlitaan!!

   Poista
 2. Mullakin on hiuskriisi... ja se vaan kasvaa ja kasvaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Veera, ne sun kiharat on ihanat! Tai sitten pistät sen Bad hair day -pipon! :D

   Poista

Ajatuksia, ideoita, fiilistelyä...