31.7.2013

Ilotulitusta, kynsilakkaa ja huomenlahjaa

Sulho haki eilen kolmenkymmenen kilon paketin meidän varastoomme. Siellä on ilotulituspata, joka ammutaan häissä hämärtyvälle elokuun taivaalle. Olen niin iloinen, että sulhon unelma toteutuu. Enää sen tiellä on siis säätila, mutta se voi olla yhtä lailla meidän ulkovihkimisenkin tiellä eikä säälle voi mitään. B-suunnitelmat ovat onneksi valmiina ja jos ilotulitus ei onnistu, niin me pidämme sitten uutena vuotena kekkerit, jolloin pata sytytetään.

 
 
Tänään menen ottamaan kestolakkauksen varpaisiin. Nyt meinaa töiden vuoksi olla niin kiire aikataulu, että lakan takia tuntuu tosi turhalta kilpailla kellokortin kanssa, kun ensi viikolla on oleellisempia ja näkyvämpiäkin menoja, joiden vuoksi pitää ryntäillä. Pätkätyöläisenä loman vietto jää minimiin: kaksi päivää ennen häitä ja viikko häiden jälkeen. Eiköhän tänään iltapäivällä edessä oleva varvashuolto ole silti ihan mukavaa ja tervetullutta hemmottelua kiireen keskellä. Kiva testata kestolakkaus muutenkin, koska jos se osoittautuu oikeasti hyväksi, haluan ottaa sen myös häämatkaa varten talvella.
 
Lisäksi käyn tänään etsimässä huomenlahjaa miehelleni. Suunnitelmat ovat jo kivasti valmiina, mutten paljasta vielä täällä sen enempää, jos vaikka tekstit osuvat sulhon silmiin. Sen kerron, että olen miettinyt sekä esinettä että elämystä! Me emme tiedä yhtään missä me vietämme hääyön, mutta kaaso ja bestman ovat suunnitelleet meille jonkin paikan, jonne myös huomenlahjat toimitetaan valmiiksi ennen hääyötä. Maalaiskylässä keskellä korpea sijaitsevan juhlapaikan lähellä ei ole oikeastaan mitään, joten on tosi jännä nähdä, millaisen paikan he ovat keksineet. Teltta? Riippumatto?

kuva weheartit.com

7 kommenttia:

 1. Pelkkä makuupussi. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, se voi olla ihan mitä vain. :D

   Poista
  2. Kysyin jo kaasolta, että mitä meidän pitää ottaa paikkaan X mukaan. Hyttysmyrkkyä??!

   Poista
 2. Ihanaa! Mielestäni tuollainen yllätysyö olisi ihan huikea. :D Taidan vain olla liian pedantti luonteeltani ja järjestää senkin jo nyt..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä tosiaan maantieteelliset tekijät ratkaisivat toimimaan näin. Jos olisimme kaupungissa, olisimme varmasti menneet hotelliin. :)

   Poista
 3. Ylläripaikka hääyöksi kuulostaa ihan mahtavalta! Ihanaa, että teidän apuvoimat jaksavat nähdä noin vaivaa yllättääkseen teidät :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Vinkkasin kaasolle joskus talvella, että voisimme heiltä toivoa tällaista yllätystä, koska juhlapaikan lähellä ei ole mitään (hääyötä ajatellen kivaa) hotellia ja kaaso ihanasti tarttui tähän toiveeseen! :) Meillä kyllä muutenkin kaaso- ja bestman-valinnat osuivat erinomaisesti kohdalleen. :)

   Poista

Ajatuksia, ideoita, fiilistelyä...