29.7.2013

Hääpalaveri

Eilen meidän juhlapaikalle kokoontui monta hyvää tyyppiä lyömään päänsä yhteen onnistuneen hääpäivän järjestämistä varten. Meidän talkootiimimme on mainio. Siihen kuuluvat sulhon vanhemmat ja kaksi veljeä ja toisen tyttöystävä, minun vanhempani, veljeni, siskoni miehensä kanssa, kaaso ja kaason aviomies, bestman vaimonsa kanssa ja lisäksi muutama nuori mies kotikylän riveistä kuljettajan ja baarin tehtäviin. Kun käytiin yhdessä läpi yksityiskohtia ja aikatauluja, tuli sellainen fiilis, että kyllä näistä tulee hyvät ja täysin meidän näköiset juhlat eli maanläheiset, hauskat ja rennot juhlavuutta kuitenkaan unohtamatta!
 
Hääjuhlaan meille ei tule kovin paljon ohjelmaa, koska paikalle tulee isoja kaveriporukoita, jotka tulevat juhlimaan meitä, mutta yhtä lailla myös tapaamaan toisiaan ja siksi me haluamme jättää tilaa vapaalle seurustelulle ja yhdessäololle. Jotain kuitenkin on, jota me olemme itse suunnitelleet ja näillä näkymin myös jotain, mistä tämä hääpari on autuaan tietämätön. Ohjelma-asioihin palaan vasta häiden jälkeen, jotta tätä blogia lukeville vieraille ei ihan kaikki selviä etukäteen.
 
Ja hei, me mennään ENSI VIIKOLLA naimisiin!
 
 
 
kuva weheartit.com

2 kommenttia:

  1. Iik! Otti ihan mahanpohjasta kun luki tuon ensi viikolla naimisiin.... Huiiii!!!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä, mihin tämä aika on mennyt? Mutta täällä kyllä odotetaan juhlia kovasti, on nimittäin hyvät kekkerit tulossa! :)

      Poista

Ajatuksia, ideoita, fiilistelyä...