22.7.2013

Häiden aikataulu

Nyt taitaa olla pientä stressiä ilmassa, koska viime yönä heräsin miettimään hääjärjestelyjä. Mies pyöri myös vieressä, koska olimme sunnuntaiaamuna nukkuneet normaalia pidempään ja se pisti ilmeisesti näin vanhojen haahkojen päivärytmin jo ihan sekaisin. Kello oli varmaan 2.20, kun minä sanoin sulholle, että miten ihmeessä me ruokitaan ja juotetaan ne kaikki ja sulho vain nappasi minut kainaloonsa ja tokaisi, että "Nyt et stressaa sitä.".
 
Tätä seuraa siis luontevasti postaus häiden aikataulusta ja nyt toivoisin mielipiteitä ja ajatuksia siitä, onko tämä lainkaan realistinen, kun vieraita on noin 140 lapset mukaan luettuna.
 
15.00 vihkiminen (kesto n. 15 min, matka juhlapaikalle n. 20 min)
16.00 onnittelut ja alkumaljat, morsiamen isän puhe
16.30 tai 17.00 ruokailu
20.00 kahvit
21.00 häävalssi kajahtaa
22.45-23.00 ilotulitus
00.00 jatkot
 
Tämä on siis runko, johon en pienempiä ohjelmanumeroita ole laittanut. Tärkeimmät ovat vihkiminen ja bändin aloitusaika sekä kysymys siitä ehtiikö hääväki syödä buffet-pöydästä ja nauttia kahvit noin klo 17-21?
 
Kaikenlaisten asioiden vuoksi sitä ihminen yöunensa menettääkin!
 
 
kuva weheartit.com
 
 

4 kommenttia:

 1. Joo mä oon kans hahmotellut jo nyt kaiken maailman aikatauluja, vaikka ei ole edes ajankohtaista!
  uskoisin et sun tekemä aikataulu on aika passeli. Pari tuntia kuitenkin on buffaan varattava aikaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, ja kun ei ole kiva, että aikataulu on liian kiireinen tai että ohjelmaa on koko ajan. Ennemmin jätetään väljyyttä yhdessä ololle, kun meilläkin vieraat tuntee hyvin toisiaan ja sinne tullaan tapaamaan myös kavereita. :)

   Poista
 2. Anonyymi23.7.13

  Hui, vaan tunti kahvitteluun aikaa! Ehtiikö tuollainen määrä porukkaa edes saada tunnissa kakut lautaselle? Itse varaisin reilummin tuohon väliin aikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siis se alkamisaika riippuu täysin ruokailun kestosta eli kakku voidaan kantaa aiemminkin pöytään. Ruokailu ja kahvitus hoituu kahdella jonolla. Pitopalvelun mukaan aikataulu riittäisi ja mun kaaso on ammatiltaan suurtalouskokki, joka kertoi kahvittaneensa 150 hengen valmistujaiset puolessa tunnissa eli luotan aika vahvasti näihin lausuntoihin. Meille ei paljoa hääohjelmaa tule, koska pitoihin tulee isoja kaveriporukoita, jotka tulevat yhtä paljon tapaamaan ystäviään kuin juhlimaan häitä, joten sekin tuo lisää tilaa ruokailulle. Saa nähdä miten käy! :)

   Poista

Ajatuksia, ideoita, fiilistelyä...