24.7.2013

Ihana pitopalvelu!

Meidän häihin ilmoittautui yhtä vanhempaa pariskuntaa lukuun ottamatta kaikki ja muutama avec vielä siihen päälle. Hioimme kutsuvieraslistan keväällä ajatuksella ja siitä tuli kyllä pitkä, mutta silti meille oli etukäteen sanottu, että kyllä kutsutuista usein sellainen kymmenen prosenttia jättää tulematta. No eipä jättänyt. Toinen näkökulma tähän tuli kuitenkin työkaveriltani, joka totesi, että "Teistä kyllä oikeasti tykätään! Jos mä saisin kutsun jonkun tympeän pariskunnan häihin, niin en viitsis mennä." eli kaiketi tässä täytyy olla mielissään ja niin toki ollaankin. Näin sali ainakin täyttyy takuuvarmasti puheensorinasta ja tanssilattialla riittää väkeä ensisijaisten häähaaveidemme mukaisesti.
 
Silti olen nyt miettinyt, että kuinka me niin iso porukka hallitaan. Miten ulkovihkiminen onnistuu noin suurella väellä ja mihin hemmettiin kaikki autot tungetaan? Järki sanoo, että kyllä kaikki sujuu, mutta tunnepuoli pistää varikset törmäilemään toisiinsa mahan pohjalla. Meillä on suureksi onneksi hääpalaveri tulevana sunnuntaina, joten silloin tehdään A-, B- ja C-suunnitelmat kaikenlaisten säätilojen mukaan, suunnitellaan parkkisysteemit ja jaetaan jokaiselle omat vastuualueet. Olen nyt äärettömän onnellinen siitä, että meillä on iso ja innostunut talkooporukka.
 
Sain kommentin edelliseen postaukseen, joka alkoi hui-sanalla. Kiitos vain, se sai tämän morsiamen painamaan kirjaimellisesti paniikkinappulaa ja soitin siis pitopalvelulle, että ollaanko tässä nyt pahasti hakoteillä, koska eihän tällainen toimistossa päivät istuva nainen osaa aikatauluttaa ison hääväen ruokailua. Pitopalvelun ihana täti tokaisi, että aika riittää oikein hyvin ja todennäköisesti jää vielä vähän vajaaksikin. Hän kertoi hoitaneensa pitopalvelua sadoissa häissä ja varmasti kuuli minun helpottuneen huokaisun. Sanoinkin naiselle, että nyt stressi helpotti, sillä on ihanaa kuulla ammattitaitoisen ihmisen mielipide tästä. Hän nauroi ja pyysi minua soittelemaan heti, jos vain jokin asia rupeaisi mietityttämään.
 
Meillä on siis mahtavan talkooporukan lisäksi myös aivan mahtava pitopalvelu! Huhhei!
 
 
 
 
kuva weheartit.com
 

4 kommenttia:

 1. Anonyymi24.7.13

  Hei ihana kun sait vastauksen pitopalvelulta aikataulusta! Ei ollut tosiaan tarkoitus saattaa morsiota paniikkiin! Muutamat häät kaasoillessa tuo tunti kuulosti omaan korvaan lyhyeltä ajalta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep. Luotan tässä kyllä täysin pitopalvelun ja oman kaasoni suurtalouskokin ammattitaitoon, joten eiköhän aikatauluista selvitä kunnialla. Kiitos kommentista! Onko teillä milloin suuri päivä? :)

   Poista
 2. Anonyymi25.7.13

  Joo ihan varmasti kaikki sujuu lopulta hyvin! Meillä juhlitaan ensi vuonna kesän kynnyksellä :)

  VastaaPoista

Ajatuksia, ideoita, fiilistelyä...