10.7.2013

Kokeiltiin meikki ja kampausTasan kuukauden päästä vatsanpohja on takuulla täynnä perhosia ja minusta tulee ihanan miehen vaimo! Polttareiden ja ystävien häiden jälkeen fiilikset ovat muuttuneet jännittämisestä enemmän odottavalle kannalle ja juhlahumu kotiosoitteessamme on selkeästi noususuhdanteista.
 
Sunnuntaina tapasin kampaajan, joka tulee tekemään minun ja äitini kampaukset. Varsinaista kampausta ei tehty, vaan ainoastaan suunniteltiin. Vaihtoehtoina olin ajatellut joko sivunutturaa tai lettiä, mutta koska minulla ei ole koskaan ollut lettiä juhlakampauksena, veti se pidemmän korren ja nyt lopputulos kuoriutuu näiden kahden inspiraatiokuvan avulla:
 
 

 
 
Maanantaina kävin koemeikissä. Sain polttareissa suureksi yllätyksekseni ripsipidennykset ja aion käydä huollattamassa ne pari kertaa tässä kuluvan kuukauden aikana. Muussa meikissä en ollut suunnitellut suoraan sanottuna yhtään mitään ja ainoa toiveeni oli tumma silmämeikki, sillä puhevian vuoksi haluan korostaa paljon enemmän silmiä kuin suuta. Tuttu kosmetologi ehdotti heti, että mitä tuumaisin mustasta luomiväristä. En ole ikinä käyttänyt mustaa luomiväriä, mutta luotan ammattilaisen näkemykseen ja meikistä tuli tosi kiva. Puvussani ja kampauksessani tulee olemaan vintage-tyylistä herkkyyttä, joten tummat silmät tuovat hyvää kontrastia kokonaisuuteen.
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
kuva weheartit.com & Seida

8 kommenttia:

 1. Ihanat räpsyripset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mä tykkään näistä myös! Jopa saunan jälkeen silmät näyttävät kivoilta. :)

   Poista
 2. Upeet räpsyttimet, tekee heti meikistä viimeistellyn:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään itsekin ja sopi kivasti yhteen tumman mikin kanssa. :)

   Poista
 3. Mua aina niin niin naurattaa, kun meillä on NIIIIIN sama maku kaikis asiois! Oot mun morsio-kaima! :'D Mullakin tulossa koekampaus, lähenee lähenee, 15.7. käyn kokeilemassa alemman kuvan tyyppistä kampausta. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, morsio-kaima! :D Hauska nähdä sitten millainen letti sulle tulee! :D

   Poista
 4. Vau mitkä silmät! ;) ja ripsetkin näyttää pysyneen hyvin :)

  VastaaPoista
 5. Upeita hiusmalleja! Ja tosi onnistunut silmämeikki. Yleensä nuo ammattilaiset osaavat homman niin hyvin että ilolla ottaa vinkit vastaa.;)

  VastaaPoista

Ajatuksia, ideoita, fiilistelyä...