11.7.2013

Tanssilattian taikaa

Sitä luvattiin vieraille kutsujen hääinfossa ja lupaus täytetään lähes ruhtinaallisesti. Meillä rupeaa häiden musiikkipuoli olemaan oikein hyvällä mallilla ja se jos mikä pistää tämän morsiamen sukat pyörimään jaloissa. Huikea ystävämme T järjestää hääjuhlan dj-puolen ja roudaa sulhon kanssa hääviikolla juhlapaikalle valot ja äänentoiston. Juhlan alussa ennen bändin keikkaa soi vintage- ja lounge-tunnelmaa hakien kerätty soittolista, josta löytyy kaikkea Laila Kinnusesta Aretha Frankliniin ja Edith Piafista New York Jazz Loungeen. Soittolistan palasi löytyy tämän blogin sivulehdeltä vinkiksi muille vintage-häiden järjestäjille, klik!
 
Sitten koittaa bändin vuoro ja Lime Hill Quartet loikkaa lauteille. "Musiikki sopii mainiosti tunnelman kohottavaksi taustamusiikiksi tai koko juhlakansaa tanssittavaksi swing-tanssiaismusiikiksi. Jazzin lisäksi tarjoamme groovehenkistä bilemusiikkia, joka viimeistään nostaa kannat kattoon" todetaan yhtyeen nettisivuilla ja juuri tätä me odotamme. Ensin tanssiaistunnelmaa ja sitten bilemeininkiä. Yhteydenpito ja suunnittelu on sujunut bändin kanssa niin kivasti, että odotan keikkaa hyvin paljon. Kaiken lisäksi meidän toivomamme häävalssi onnistuu, mikä on meille iloinen ja tärkeä asia.
 
Puolilta öin bändin jälkeen dj pistää levyt pyörimään ja kemut jatkuvat toivottavasti pitkälle aamuyöhön. T on suunnitellut valot sekä meidän toiveiden mukaisen soittolistan, jossa on huomioitu (tai ainakin vilpittömästi yritetty) kellohelmat ja tötterötukat, rock-kukot, bilehilet ja kovan luokan yökiitäjätkin.
 
Hyvät bileet siis olisi tiedossa! Tanssilattiaa ajatellen hääkengiksi valikoitui lopulta varmuuden vuoksi kahdet tukevat kiilakorkokengät: Tamariksen suloiset pitsikengät ja aina takuuvarmat Vagabondit.

  


 
 
 
 
kuva Seida

6 kommenttia:

 1. Nuo pitsikengät on kyllä maailman suloisimmat! <3

  Täällä ois hääkenkien etsintä taas edessä.. Mulla on kahdet parit Vagabondin avokkaita ja nyt kun niitä oon totutellut jalkaan että jommat kummat laitan sitten hääpäivänä, niin täytyy vaan todeta ettei kummatkaan oo lainkaan oikean kokoiset, 38 liian pienet ja 39 isot :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, kannattaa kokeilla sellasia kantapäähän liimattavia lappuja :) taccoslip taitaa olla nimeltään. :) niiden avulla hieman isompikin kenkä istuu jalkaan paremmin :)

   Poista
  2. Joo, mulla on Vagabondien kanssa sama juttu, että oikein koko olisi varmaan 38,5. :D Mutta mulla on siellä kengän kärjessä sellainen pohjallinen, joka tiukentaa ja lisäksi aion vasemman kengän kantapäähän liimata lapun, josta Veerakin mainitsi, koska vasen kenkä tuntuu vielä vähän isommalta kuin oikea. Onneksi noilla kikoilla kuitenkin kengän saa istumaan jalkaan hyvin. :)

   Poista
  3. Joo kokeilinkin juuri noita taccoslipejä ja ongelmaksi tuli että mun kantapää ei pääse "uppoamaan" kengän kantaan, eli lonksuu vielä pahemmin jalassa :o Hankalat nuo jalat!

   Poista
  4. Niin ja myös niitä geelilappuja kokeilin ja niitä puolipohjallisia. Kai mun täytyy luovuttaa, laitan hääpäivänä crocsit :D

   Poista
  5. Ei sekään ole hullumpaa! Pukuvuokraamossa nimittäin kuulin, että häämekkoja on ihan oikeasti lyhennetty crocsien mukaan, niin morsian voi huoleti vapauttaa jalkansa illalla. :D

   Poista

Ajatuksia, ideoita, fiilistelyä...